Една зодия жъне любовни успехи, за друга се задават промени

Овен

Тази неделя съвсем безсъвестно може да заложите за личния си чар. Това не само ще ви спести някои усилия, но може и да ви донесе дивиденти. Надяваме се да не отидете прекалено далеч.

Телец

От нямане какво да правите може да ви хрумнат какви ли не бели. Бъдете внимателни и отговорни.

Близнаци

Тази неделя помислете за бюджета ви. Любовта и мечтите оставете за друго време – там няма да имате успех. Другото обаче ще постигнете лесно и ще се чувствате добре.

Рак

Тази неделя е важно да сте дипломатични. Оставете се на чувствата ви на безопасно място, за да не си навлечете неприятности и изхвърляйте ненужното – гняв, съжаление, тревоги.

Лъв

Тази неделя избягвайте сериозните въпроси и теми за обсъждане с близките ви. Няма да се разберете и това е. Оставете за друг ден.

Дева

Тази неделя дайте шанс на промяната и ако някакъв мъничък страх се опита да ви спре го уплашете с вярата и надеждата си, които имате занапред.

Везни 

Тази неделя отложете срещите с приятели. Няма да ви остане време за тях. Заемете се с неотложните въпроси, които вълнуват само вас.

Скорпион

Това е ден за любовни приключения и постижения. Дайте всичко от себе си, за да сте доволни. Пък каквото - такова. 

Стрелец

Тази неделя ще ви позволи да реализирате много от личните си цели. Освен това ще получите добра новина, свързана с материалното ви положение. 

Козирог

Тази неделя не се подавайте на празни приказки. Оставете думите да се леят, но останете реалисти и не си правете излишни илюзии.

Водолей

Тази неделя ще имате пълната свобода да правите, каквото си искате. Внимавайте да не си пропилеете времето, докато се чудите какво да правите.

Риби

Тази неделя бъдете мили и кротки. Имате грешна представа за нещо и ще ви трябва време, за да проумеете истината. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
@

@

28.07.2019 | 06:26

spam

Отговори
1 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?