Джиджи Хадид „скъса” с първото си жилище в Манхатън

Красавицата Джиджи Хадид продаде апартамента си с две спални в квартал Сохо в Манхатън, Ню Йорк, за сумата от 2,45 милиона щатски долара. Тя купи имота, който разполага с прозорци от пода до тавана и мраморна кухня от Carrara, за $1,92 милиона през 2014 г., пише architecturaldigest.com.

Това специално местенце на очарователната моделка не бе никак зле за първо самостоятелно жилище. Разположен в луксозна осеметажна страда, апартаментът разполага с две спални, две бани, гардеробна, хол и просторна кухня, три тераси и кът за отдих на покрива. Впечатляващ е и съвременният интериорен дизайн, решен предимно в светли цветове. Подът е с паркет от светъл дъб и кухненските плотове от италиански мрамор.

Израснала под светлините на прожекторите Джиджи е свикнала с  луксозния начин на живот още от дете. 16-годишна тя вече се издържа съвсем сама с работата си като модел. Това позволява да заживее сама в стилния си апартамент в Манхатън. Днес обаче плановете на красавицата са да се премести в по-голямо жилище.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?