Джени Суши и адвокатката ѝ с коментар след изслушването на Кобрата

Кубрат Пулев заяви на изслушването, че заради удар по главата е целунал клиентката ми. Това значи ли, че всеки път когато някой бъде удрян по време на мач трябва да целува репортери. Това попита адвокатката на целунатата от Кобрата Джени Суши Глория Олред пред репортер на Нова телевизия. 

"Освен целувката ме хвана за задните части и се засмя", допълни Джени Суши след изслушването. 

"Това е сериозно, Кубрат Пулев опита да отмъсти на Джени. Това е престъпление, това е сексуален тормоз", заяви още Олред.  

"Бях емоционален, действието ми беше нормално. Трябваше да бъдат допуснати въпроси относно афтърпартито, на което Джени Суши присъства. Това бяха част от истините. Аз и се извиних и си осъзнах грешката. Не смятам, че ще се стигне до даване на пари. Искат да ми спрат правата, но на какво основание", попита Кобрата. 

"Няма да се извинявам, докато решат да ми повярват. Няма и да им падна на колене, все пак и аз имам достойнство", завърши Кубрат Пулев. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Левски

Левски

16.05.2019 | 06:40

Имаме спортисти на които се радваме . Гимнастичките , Бербатов ,Гришата - интелигентни хора.С какво може да ни зарадва един глупак? С това ,че носи на бой или ,че говори само глупости ?

Отговори
2 0
Асен

Асен

15.05.2019 | 10:42

Кубрат това е USA и там хората имат права ! Това не ти е селото от където си ! Първо поздравявам те за победата ! Това с целувката си е сексуален тормоз и ти ще си платиш ! Живял съм в Сащ и познавам тяхния манталитет ! Публично се извини защото това нямаш право да го правиш ! Извънсъдебно се договори и си плати и точка ! Не се обяснявай повече , ставаш смешен ! Може и проститутка да е ! Плати ли си да я целуваш ? Явно не си ! Сега ще си платиш ! Добър спортист си но като мовек ми изглеждаш селяк ! И с Кличко не се държа профисионално ! Спорт е казваш по добрия победи и толкова ! Дръж се спортсменски и ще имаш повече фенове ! Вземай пример от Антъни Джошоа

Отговори
7 1

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?