Двете зодии, които причиняват най-много болка

Зодиите, които причиняват най-много болка в живота си са две. Ето кои:

Близнаци

Двете лица на Близнаците не са просто клише, с което сме свикнали да свързваме този зодиакален знак. Истината за тях е, че те самите не осъзнават колко противоречиво се държат понякога. Не осъзнават и че в тях наистина живеят два образа, които объркват всеки, който се доближи до тях. В началото на всяко ново запознанство Близнаците се представят като истински ангели. Не говорят за миналото си, държат се перфектно и си създават един идеален образ, в който човек лесно се влюбва.

Техният най-коварен трик е, че поддържат тази роля дълго време, преди да разкрият истинската си същност... а тогава е късно, защото отсрещния човек вече обича силно. Промяната при Близнаците е рязка. Те се чувстват задушени от моногамната връзка и започват да търсят нови силни преживявания, докато партньорите им все още нищичко не подозират. Външната промяна започва с разликата в начина, по който започват да се държат с другия. Започват да стават студени, дръпнати и на моменти дори груби, с което причиняват истинска болка на човека, който им е доверил сърцето си. Развоят на нещата най-често истински кошмар за другия, а връзката им най-често завършва с баналната изневяра и то с човек, за който никой не би предположил.

Козирог

Козирозите са странни птици и всеки може да потвърди това. Инатът им понякога не познава граници. Те искат целият свят да върти около командите и наставленията им. Обичат всичко да се случва по тяхна преценка и не позволяват някой да поеме контрола в една връзка, винаги е в техните ръце. В началото Козирозите са изключително затворени и дръпнати, не дават никой да се доближи до сърцето им, за да не ги нарани. След дълги убеждения и разговори до късно през нощта, инатливите Козирози усещат, че може би вече няма смисъл да се съпротивляват, защото усещат тръпка, която не могат да скрият. Връзката започва да се развива много бързо.

Всичко изглежда прекрасно и партньорът им не може да повярва на развоя на нещата. Настъпва промяна и в самите Козирози, отпускат юздите, не дърпат на всяка цена конците и стават изключително привързани към партньора си. Всичко това обаче е само привидно, защото в душите им кипят съмнения, с които не могат да се справят. Често сънуват кошмари, чувстват се разколебани и се страхуват от това връзката да не стане прекалено сериозна. Именно тук те нанасят тежкия си удар и точно, когато нещата изглеждат най-сигурни, те изчезват без изобщо да си дават труда да обясняват на някой защо да си тръгнали. Козирозите са способни да развалят годеж или дори да променят решението си дни, преди сватбата. Партньорите им остават съкрушени и дълго време не могат да си обяснят що за странна птица е наистина Козирога...

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Куроф

Куроф

27.07.2019 | 21:53

Козирозите са наи пресметливата зодия и жените кози рози са големи пасаври луди са по различни маже и си плащат да ги ебат различни помиари и са несистоплатни мерисат на пот и не си мият писките тази зодия за жена са отвратителни много слабо жени за пари и смрадли не си перат и гащите на една такава пасавра козирог старата и маика каза се си е хварлиала Красно гащи под кревата и ти и ги е прала макар срам и са марзеливи не се капе таи пасавра писката и мерисе на прокиснало мляко каква отврат гнус ме от такава смрадлива пасавра

Отговори
1 0
Весела

Весела

27.07.2019 | 09:43

Никой няма да разбере какво всъщност му има на козирог, та дори той не знае.

Отговори
5 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?