Две зодии печелят пари с лекота, трета намира любовта

В понеделник основните събития ще бъдат свързани с пътуване, с хора от близо и далеч, със собственото ви дете или внуче и със здравето на близък човек. Това е широка гама от събития, които в някои случаи могат да бъдат взаимосвързани.

През този ден комуникацията ви с роднини, които живеят в друго населено място ще бъде по-динамична поради развитието на различни важни събития. Разходите ви днес ще бъдат добре планирани и в повечето случаи свързани с близките ви хора.

Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на финансов документ, договор или за разрешаване на някакъв финансов проблем.

Овен

Напълно вероятно е днес да срещнете предишната си любов, която има голямо значение за по-нататъшния ви живот. Съществуващите в семейството отношения стават по-надеждни и стабилни.

Ако искате да направите кариера, избирайте верните средства и се старайте при това да не навредите никому.

Вие преживявате много плодотворен период, когато се работи с пълно отдаване и със съзнанието, че вашият труд е оценен по достойнство.

Телец

Възможно е усилването на естествения ви стремеж да се харесвате. Броят на поклонниците ви може да се увеличи. Не превръщайте диалога в монолог.

Днес Телците могат да преуспеят, ако свържат новите си идеи с успешни примери от миналото и предложат за разглеждане на партньорите си колкото се може по-детайлно разработени варианти.

Близнаци

Личният ви живот се развива по най-необикновен начин. Склонни сте решително да отхвърлите всякакви посегателства на роднините върху вашата независимост и критика по ваш адрес и разваляйки отношенията си с близките, може да поискате да заминете.

Днес сте независими в мислите, речите и постъпките си, вие сте необикновени и е възможно да си спечелите доста врагове между колегите си поради своята независимост, оригиналност и ексцентрично поведение.

Очакват ви големи финансови успехи, но ви е трудно да запазите спечеленото.

Рак

Възможно е сами да се уморите от постоянните препятствия в любовните отношения и рязко да ги прекратите, след като почти сте достигнали до взаимно разбиране със своя избраник.

Много е възможно да предприемете големи преобразования у дома си. Притежавате такъв размах в плановете и идеите, че домашните могат да започнат да се противопоставят на тяхното осъществяване.

Лъв

Днес принадлежите към тези хора, за които животът е немислим без любов. С вас е трудно да се спори и да ви се дават съвети.

Притежавате почти свръхестествен усет към развитието на събития в бизнеса и промишлеността.

Постигате добро финансово положение и изразходвате щедро, но не разточително средства за мащабни проекти.

Дева

Мнозина днес са предразположени към безразсъдни постъпки. Не е изключено днес да съдействате неволно на несправедливостта.

Проектът, на който сте възлагали големи надежди, може да донесе очаквания резултат. Днес трябва да си спомните за своите минали финансови задължения.

Трябва да изразходвате душевните си сили и материални средства само за големи дела.

Везни

Не съдете за любимия човек по слухове и непроверена информация, минава време и всичко се изяснява.

Постарайте се да намерите поддръжка от близък човек. Не се стеснявайте да се обърнете за нея към по-възрастните роднини.

Възможно е днес да почувствате известна умора и неудовлетворение от свършената работа. Много от Везните губят увереността в собствените сили.

Скорпион

Възможно е взаимно влечение, сходно емоционално възприемане и хармонични сексуални отношения.

Може би, без сами да осъзнавате това, вие постоянно подлагате живота на един или друг тест, собствена разработка, като постоянно разглеждате, така да се каже, собствения си семеен живот под микроскоп.

При цялата своя увереност в правилността на своите действия, се терзаете от съмнения относно ценността и смисъла на своя труд.

Стрелец

По всяка вероятност разрешавате щастливо някои проблеми в любовните отношения. Общуването със старите приятели и роднините, дава стабилност на положението на Стрелците или представлява стартова площадка за бъдещите им успехи. Сполучлив ден за преподавателска дейност, учение и научна дейност.

Мнозина Стрелци ги очаква успех и дори признание. Днес сте склонни на екстравагантни постъпки и искате да се отличите с нещо от всички останали.

Козирог

В любовта ви има много неопределени неща. Понякога у вас може да се появи усещането, че ходите по ръба на пропастта.

Възможно е през втората половина на деня да решите най-наболелите си проблеми. Настъпва сложно време, когато професионалните ви проблеми застиват в мъртва точка.

Влошават се отношенията ви с вашите делови партньори и покровителите ви заемат доста твърда позиция. Много Козирози губят надеждата си да поправят своето разклатено финансово положение.

Водолей

Може да ви се наложи да промените отношението си към близкия човек, да признаете грешките си и да проявите към него любов и нежност, внимание към неговите проблеми.

Малки битови и служебни грижи внасят объркване в живота ви. Под особено покровителство се намират хората, занимаващи се с преподавателска дейност и заетите в сферата на социалното осигуряване.

Жизненият ви потенциал е малко по-нисък от обикновения, затова си правете постоянни проверки.

Риби

Не трябва да взимате спонтанни решения. Всички проблеми се решават, ако действате внимателно и обмислено. Не очаквайте помощ от страна на роднини и близки – вършете всичко предимно сами.

Рибите са способни по творчески начин да проникват в съзнанието на другите, предизвиквайки тяхната откровеност, пробуждайки у тях несъзнателно доверие към тях самите и тяхната работа.

Вашето благополучие зависи само от вашата решителност, бързина на реакциите и съобразителност.

 

източник: dunavmost.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?