Две пловдивчанки пробиха в "Гласът на България“

Ивана Муцкова и Василена Караманлиева спечелиха първата си битка в конкурса

Пловдивчанките Ивана Муцкова (17 г.) и Василена Караманлиева (18 г.) спечелиха първата си битка в "Гласът на България". Ивана изуми публика и жури в изпълнение на португалския шлагер "Amar Pelos Dois", с който  Салвадор Собрал стана победител в Евровизия 2017. Михаела Филева се обърна още щом Ивана пое дъх зад микрофона. 

 


"Имаше много естетика, вълшебство. Аз виждам как от небето се спускат едни дебели букви с "Отбор Графа“, включи се в борбата за Ивана Влади Ампов. Камелия обяви, че за пръв път е изгубила говор от вълнение в това шоу, и сключи ръце като за молитва пред Ивана. Муцкова обаче избра да продължи напред с Графа. "Мечтая да пея различни стилове на всякакви езици. "Гласът на България“ е първата стъпка“, сподели талантливото момиче. Ивана Муцкова е възпитаник на Арт Войс Център с музикален педагог и ръководител Румяна Иванова. 

 


Василена Караманлиева се представи с песента I Put A Spell On You на Джо Кокър. На нейното изпълнение се обърна само Камелия, което осигури място на участничката в нейния отбор. Ти си скрит талант, сигурна съм, че има още какво да ни покажеш, окуражи я Михаела Филева.  

 


Василена се занимава с пеене и театър от дете. Тя е дъщеря на артистите Васил Караманлиев и Ваня Паликопова, които учат на изкуство млади таланти в театрална школа „Чарли“.

 


Василена учи поп и джаз пеене в музикална гимназия. Печелила е първи места в редица конкурси - „Сребърна Янтра“ във Велико Търново, „Клептуза“ във Велинград, както и в Пловдив „С песен и обич творим добро“. Има и Гранпри от „Орфеева дарба“ в София. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?