Двама работници ремонтират "Руски", шофьорите истерясват

На ул. "Авксентий Велешки" действат цели 15

Само двама работници засече в ранния следобед вчера екипът на "Марица" на източното платно  на бул. "Руски" между кръговото на гарата и ул. "Гладстон". Този участък,  който вече е ремонтиран, беше затворен от двете страни сутринта, а движението  -  спряно, за да бъде положен  последен пласт асфалт. Техниката обаче беше строена като на парад. На бул. "Руски" от две години работи фирма "Щрабаг".

По западното платно, покрай хотел "Лайпциг" между ул. "Любен Каравелов" и колелото на гарата вече може да се минава с кола. Тази отсечка също беше затворена за окончателното асфалтиране.

По-добре е  обаче шофьорите да избягват бул. "Руски", защото  покрай  Търговска гимназия и Бунарджика пътят е разкопан между ул. "Гладстон" и "Ген. Данаил Николаев". По източното платно на същия участък трафикът е в две посоки, а колоните в час пик са километрични.

В същото време на ул. "Авкс. Велешки" репортерите преброиха над 15 работници на "Драгиев и ко". Те започнаха от началото на тази седмица да сменят разбитата тротоарна настилка от кръстовището с ул. "Иван Вазов" в посока Сточна гара. Ремонтът е част от инфраструктурния проект в Тютюневия град. Строителите са подхванали настилката на няколко места, за да върви по-спорно работата.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?