Подай сигнал

Духът на Тоскана оживява в „Остромила”

Имоти

от Екип Марица 716 прегледа 0

Духът на Тоскана оживява в „Остромила”

„Всеки наш комплекс се отличава от другия. Така ще е и с „Тоскана Резиденс” ​-обеща Симеон Пищалов по време на първата копка. Новият проект на строителната компания се намира в най-слънчевата част на Пловдив - квартал „Остромила”, извън шума и динамиката на града, но и достатъчно близо до него.


Комплексът е от затворен тип и включва 5 жилищни сгради, всяка на 4 етажа, с просторен вътрешен двор, във вид на парк - с много алеи, зеленина, детски и спортни площадки. Плановете са да бъде завършен за 18 месеца, т.е. в средата на 2020 г. „Водеща идея в замисъла и проектирането на „Тоскана Резиденс“ бе да потопим живеещите в хармонията и спокойствието, с които китният район „Тоскана“ в Италия омагьосва своите гости. Не е случаен и изборът на имот ​-локацията ни е в най-слънчевата част на Пловдив, квартал „Остромила”, с впечатляваща гледка към Родопите. Облагородяването на комплекса ще е в унисон със „зелената Тоскана“ - с богато озеленяване на общите части, пейки за отдих.

Разбира се, не сме забравили и най-малките, за спокойната им игра сме осигурили детска площадка във вътрешния двор, така че до нея да няма достъп на автомобили”, разказа Симеон Пищалов. И допълва: „С избора си на дом всеки човек всъщност избира онова, за което копнее. Вярвайки безрезервно в тази максима, ние вдъхваме душа на нашите комплекси. Затова дълго оглеждаме всяка локация, обследваме я, за нас е важно да има бърз достъп. Освен това планираме 24-часово видеонаблюдение и контролиран достъп, които да осигурят спокойствието на живеещите”.


Духът на Тоскана оживява в „Остромила”

Коментари