Подай сигнал

Домакиня пръсна 30 бона, за да прилича на Меган Маркъл ВИДЕО

Свят

от Екип Марица 586 прегледа 0

Меган Маркъл

Домакиня от Тексас претърпя уникална трансформация, за да заприлича на Меган Маркъл, съобщава в. „Метро“. Таня Рикардо се подложила на пластични интервенции на стойност 30 000 долара, за да придобие женствените извивки на херцогинята на Съсекс, предава "Дарик".

30-годишната жена, майка на 5-годишно момченце, разказва, че никога не се е чувствала уверена в слабото си и стройно тяло и всички я наричали „ръбеста върлина“. Затова след раждането на сина си Гавин младата жена решила да се подложи на няколко пластични операции, които да й помогнат да се почувства по-женствена. За свой модел Таня избрала американската актриса и съпруга на британския принц Хари – Меган.

Така младата жена се подложила на липосукция на дупето, което получило допълнителна доза мазнини, за да стане по-закръглено, филъри в устните и скулите, както и силиконови импланти в гърдите. Сега Таня се възстановява от последната си интервенция, след която се надява да успее да покаже новото си тяло и лице, удивително наподобяващо това на Меган Маркъл.

Коментари


Точно за тази да си даваш парите,по -добре за Кейт поне !

Язък за парите.Тази тексаска коза абсолютно ни най-малко не е заприличала на Меган.

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g