Подай сигнал

Доброволци трогнаха Борисов СНИМКИ

Пловдив

от Румен Златански 1414 прегледа 0

Бойко Борисов се снима с участниците в акцията срещу диабета

Площадът в Пловдив става много красив. Всичко това, което сега се вижда, е било под земята. Сега пловдивчани и гостите на града ще могат да го видят и да му се наслаждават. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията, който направи на площад "Централен" в компанията на кмета Иван Тотев. Министър-председателят разгледа с интерес строителните дейности и разговаря с работниците, които се трудеха усилено под жаркото слънце.

"Ако ме поканят на откриването ще дойда", отговори на журналистически въпрос Бойко Борисов. Очаква се площадът да бъде напълно готов през септември тази година.

Преди това доброволци, участващи в национална акция в борбата с диабета, трогнаха  премиера Бойко Борисов. Това стана,  докато той разглеждаше разкопките на площада.  Младежите и девойките обикаляха там в голямата жега с плакати в ръце.

"Здравейте какво правите, каква е целта на вашата акция", попита ги министър председателят. След това отиде и се ръкува с тях.

"Участваме в разяснителна кампания в цялата страна за опасността от диабет и даваме съвети на хората как да се предпазват от него", отговориха му младежите. Министър-председателят ги похвали за благородната кауза, в която участват, тъй като здравето на хората е най-важно.

"Имате моята пълна подкрепа и съдействие. Понеже сме тук, в Пловдив, ето го кмета Иван Тотев, който също ще ви помага", добави Бойко Борисов. След това си направи снимка с участниците в акцията.

 


 

 

Доброволци трогнаха Борисов СНИМКИ

Доброволци трогнаха Борисов СНИМКИ

Доброволци трогнаха Борисов СНИМКИ

Доброволци трогнаха Борисов СНИМКИ
Автор: Наташа Манева

Коментари


Никой не го избира. Цецо фалшифицираше изборите по нощите.

Населението на Пловдив вече два пъти го избира, може и трети път, няма проблем.

Забрави за населението на Пловдив.Дори мама роза.няма да гласува за тоя крадлив идиот

300 гласа от актива на ГЕРБ не на населението на Пловдив, Костадин Димитров 250 , Здравко Димитров 217.

Иван Тотев е най-добрият кмет на Пловдив от 120 години насам. Дано да размисли и да се кандидатира отново.

Нима той можел да се трогне ?

Гръбчева я да не лъжеш.Маминия го подкрепиха едва 300 гласа.За къв цял герб говориш. МНого льжете бе тотевисти. И крадете.

Сбогом герб,ако издигнат тоя крадлив олигофрен за трети мандат.

Най-нормалното е да го подкрепи, зад него застана на практика целият ГЕРБ при гласуването. Което не е изненада като се има предвид, че вдигана града на крака след пагубното управление на предишният кмет.

Майна, закъсахте го! СИК-аджията ще ви избере пак Тотев !

Сигурно е решил точно това. Ха, ха ха .....

Най-правилно е пак да подкрепи Тотев

Той да не е решил да подкрепи Ванката за трети мандат?