Доброто, сторено днес, ще ви се върне стократно

Венера в квадратура с Уран - това носи силни емоции и вълнения. Ще ви накара да пърхате като екзотична пеперуда.

Отварят се възможности за лесно влюбване и любов от пръв поглед. Човек е склонен да загуби ума си в любовната авантюра. Настроението става променливо като мартенското време. Възможни са неочаквани материални загуби, така че бъдете предпазливи.

Луната е на празен ход през целия ден до 16:22 ч. Не започвайте нищо важно, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не предприемайте важни решения, делови преговори, големи покупки. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен.

Луната е в знак Лъв до 16:22 ч. - Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна.

Луната влиза в знак Дева от 16:22 ч. Особено актуални са въпросите, свързани със здравето на човека и здравословният начин на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт.

Доминиращ 3 лунен ден от 07:34 ч. на 2 август до 08:52 ч. на 3 август

Основната характеристика на този лунен ден е динамиката. Каквото и да правите, важното е да не бъдете пасивни и статични. В това време много е важно да дадете изход на вътрешната енергия и да я отправите в съзидателното русло. Характеристиката на лунния ден е изразена и чрез цвета – от лимонено-жълто до охра и шафраново. Следете за душевните си пориви, емоционалните си състояния, скритите желания. Благородните постъпки, доброто отношение към хората, оказване на помощ – всичко това ще ви се върне стократно. Всичко каквото правите днес, трябва да предизвиква у вас позитивна настройка. Да се избягват неприятните ситуации, споровете, конфликтите. Много е важно днес да живеете не само активно, но и с удоволствие.

Негативната характеристика на този ден се изразява в повишена конфликтност и агресия.

Не трябва: да се рискува необмислено, да се изясняват отношения с колеги, да се оказва натиск на подчинените, да се обръщате към началниците с молби и искания, да се провеждат финансови операции.

Прекрасен ден да се разделите със своите лоши привички. Ако искате например да откажете цигарите, сега е моментът. Имате прекрасен шанс да се избавите от това завинаги.

Сега здравето е особено уязвимо. Ако не се чувствате добре, изпитвате безпокойство за нещо, посетете лекар днес. Диагнозата поставена в 3 лунен ден ще е най-точна. Това ще помогне да се сдобиете с положителни резултати в лечението.Уязвими места на организма са тилът и гърлото. Обърнете специално внимание на ушите. Полезно е умереното физическо натоварване, очистителни процедури, щадяща диета.

Секс – Добре е да се прави в необичайна и оригинална обстановка, да проявите фантазия, да внесете в ласките нещо екстравагантно – ролеви игри, сексуално бельо или аксесоари. Възможно е това да освежи любовните ви отношения и да внесе разнообразие в еротичните чувства.

Подстрижката в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

15 слънчев ден – Бъдете мъдри, скромни, реалисти, последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и да бързо да реагирате. Могат да станат различни събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Nostradamus

Nostradamus

02.08.2019 | 07:11

Аз като слеза от Луната верицата ви...

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?