Дни до втория концерт на Лили Иванова в Пловдив

Градът е единственият с 2 големи концерта в рамките на турнето за 2018-та година

След светкавичната скорост, с която свършиха билетите за концерта на Лили Иванова през февруари в зала С.И.Л.А. в Пловдив, от екипа й обявиха нов концерт – на открито, на сцената на Античения театър в града. Датата на концерта е 28 юни.

На сцената заедно с Лили Иванова ще излезе и екипът й от прекрасни професионалисти – Огнян Енев (пиано, саксофон, тромпет), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии), Веселин Веселинов – Еко (контрабас, бас китара), беквокално трио Латида и пловдивчанина Ангел Дюлгеров (китара, цигулка), който е изцяло отговорен за аранжиментите на музиката по време на концерта.

След най-големите спортни зали във Варна, Русе, Благоевград, Ботевград, Свиленград и летен театър Плевен, идва ред отново на Пловдив, а през октомври следва и София с 3 поредни – 25-ти, 26-ти и 27-ми октомври в зала 1, НДК.

Билетите за всички събития са в продажба през мрежата на Ивентим и онлайн.   

Националното турне на Лили Иванова се случва с безценната подкрепа на Лидл България и отново е под мотото “За пълноценни мигове с музиката”. Тази година към партньорите на турнето се включва и фирма Аполо (www.apolo.bg), както и една от най-престижните компании за сигурност и охрана – VIP Security.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?