Дивна пропя отново 9 месеца след катастрофата

9 месеца след като Дивна едва не уби в тежка катастрофа най-добрата си приятелка - моделът Кристин Илиева, тя отново се завърна на сцената. 21-годишната певица се появи за първи път след инцидента на благотворителен концерт за тежко болни учители в родния си град Русе. Временно Дивна бе замразила кариерата си в очакване Кристин да се възстанови. Едва след като красавицата се стабилизира, певицата пое първия си ангажимент. 

„Не спирайте да вярвате в себе си и в това, че нещата ще бъдат наред. Всичко ще бъде наред, аз ви го обещавам, защото това, че мога да бъда тук, с вас, и да изпея тази песен, означава, че нещата ще се оправят”, обърна се към публиката в зала „Филхармония” на крайдунавския град Дивна. 

След катастрофата отношенията на двете приятелки охладняха. В продължение на 2 седмици след инцидента мобилният телефон на Дивна бе изключен. Според приятели на младата певица, тя изпаднала в изключително тежко психическо състояние. Тийнейджърката изпаднала в нервен срив, когато научила какво е причинила на най-близката си приятелка. Певицата не спирала да плаче, а нощем не можела да мигне заради натрупания стрес. 

„Какво направих? Как ще живея от тук нататък”, самообвинявала се изпълнителката, която се страхувала да се свърже с пострадалата си приятелка и близките й. Ден преди Великден изпълнителката на „Ти не можеш да ме спреш” отишла във ВМА, където екип от специалисти денонощно бдеше над осакатената Кристин. Дивна съгласувала визитата си с лелята на модела, която публично я упрекна, че бяга от отговорност и няма смелостта да потърси племенницата й. От прочувствените думи на Изабела Господинова стана ясно, че в семейството на Кристин са разочаровани от бездействието на Дивна и липсата й на заинтересованост към приятелката й, която пострада по нейна вина, пише "Уикенд".

„В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята „приятелка”, е много по-тежко. Но тя се бори и няма да се предаде”, написа разстроената леля на Кристин. Прочувствените й думи подействаха отрезвяващо на Дивна, която се свързала с близките на момичето и заедно с родителите си пристигнала във ВМА, за да види пострадалата си приятелка. 

„Простих на Дивна, тя е моя приятелка. Ако беше таксиметров шофьор, е друго. Можеше аз да съм зад волана. С нея поддържаме връзка, говорим си. Родителите ми също простиха. Когато се видяха в болницата, баща ми прегърна Дивна. Медиите прекалено много я нападнаха. И двете не бяхме пили алкохол. Трябва да сме силни, защото животът е едно приключение. Каквото и да ти се случи, дерзай към щастието”, категорична бе Кристин.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?