Директорка на училище е номинацията на БСП за кмет на община "Марица"

Виолета Христодулова, директор на училището в с. Рогош и общински съветник, е кандидатът на БСП за кмет на община Марица, съобщиха от партията. Тя  получи 100% подкрепа от съпартийците си на проведената конференция и вече е официалният кандидат на партията за кмет на община “Марица”. При явен вот делегатите гласуваха с пълно единодушие доверие на своя лидер за кметската надпревара.

Социалистите приеха и политическата платформа, по която бъдещият кмет на общината, кметове на населени места и общински съветници от БСП ще управляват община “Марица”.  Тя е насочена към подобряване живота на хората в общината, с акцент върху социалната дейност, подобряване на инфраструктурата, политики насочени към опазване на зелените системи, екологията, развитие на  културата и  утвърждаването на администрация близка до хората и отговаряща на потребностите им.

Виолета Христодулова е третата официална номинация за кмет в област Пловдив след  утвърдените кандидати за кмет на БСП в общините Карлово – инж. Манол Манолов и Първомай, където левицата е заложила на Николай Митков.

Процесът по номинации ще продължи до края на август, когато ще бъдат утвърдени  кандидатите във всички общини на област Пловдив.

 

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Скутаре

Скутаре

21.07.2019 | 16:13

БСП в "Марица" ще продължава да бъдат треторазрядна политическа сила докато хората не забравят погрома, който нанесоха на Общината Запрян Дачев и Стефка Ванчева.

Отговори
10 4

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?