Дилян призна, че e бутнал родния си син от моста ВИДЕО

Майката не се оплаквала от побоите, страхувала се да не я убие

5-годишното дете, което беше открито мъртво вчера в река Янтра, е бутнато от моста от баща си. Той е направил пълни самопризнания, обяви областният директор на ОДМВР Габрово ст. комисар Борислав Муеров.

Първата версия на 31-годишния мъж била, че детето само е скочило в реката. След това е признал, че е бутнал момченцето. На база тези признания вчера в късния следобед на него му е повдигнато обвинение за убийство.

Мъжът е криминално проявен – има дела за кражба и за средна телесна повреда. По второто има и ефективна присъда от 8 месеца, която е излежал 2016 – 2017 г.

Майката на детето е била обявена за издирване, но е открита. Тя не е подавала сигнали за насилие срещу бащата на детето, с когото е живяла на семейни начала.

Обвиняемият е биологичен баща на детето.

При разпита в прокуратурата майката е казала, че не се оплаквала, защото се е страхувала да не бъде убита, обяви Надежда Желева, окръжен прокурор. Блиц

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dedal

dedal

04.07.2019 | 12:11

Трябваше да го съмоубиете с 5 куршума в тил. Щото съдът е благосклонна н н, ще му дадат 10 и ще приспаднат 5 за самопризнания и 2 да добро поведения.

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?