Подай сигнал

Деси Добрева пусна клип на „Песен за Червената шапчица“

Култура

от Руслан Йорданов 305 прегледа 0

Деси Добрева пусна клип на „Песен за Червената шапчица“

В навечерието на големия си концерт в Пловдив на 28 март Деси Добрева пусна нов видео клип на една от емблематичните си песни “Песен на Червената шапчица”. Режисьор на видеото е Кирил Киров, а операторската работа е поверена на Васил Ганев.


„Тази песен е много специална и лична за мен. Клипът, който заснехме, загатва трудната и безсмислена понякога човешка борба с вътрешното си “Аз”, защото човек може да заблуди хиляди хора по света, но от себе си не може да избяга“, казва Деси Добрева.


За “съучастник” в клипа тя е избрала свой любим актьор, също като нея родом от Варна – Симеон Лютаков. Актьорът толкова се вживял в ролята си, че след снимките на клипа цяла седмица страдал от болки в тялото.


„Въпреки, че песента е със сериозно и философско послание, в заснемането на клипа към нея имаше и комичен момент, когато режисьора Кико ме накара да се разплача съвсем истински десетки пъти едно след друго, като всеки път след това трябваше да се поправя грима и да не си личи, че съм плакала, а накрая реши, че сълзата ми даже трябва да капне по негов сигнал“, разказва певицата.


Музиката на песента е композирана от Евгени Димитров, а текстът е написан от Ивайло Вълчев. Аранжиментът е дело на Деси Добрева и Нено Илиев.

Ето и видеото:

Коментари