Подай сигнал

Деян Дойнов обяви кандидатурата си за кмет на Сопот

Регион

от Цветана Георгиева 912 прегледа 0

Деян Дойнов обяви кандидатурата си за кмет на Сопот

Кметът на Сопот Деян Дойнов обяви кандидатурата си за кмет на общината за втори мандат. Той направи това в ритуално изявление пред надписа „Аз съм българче“ над града, изграден по негова идея в началото на този мандат. До Дойнов застана Николай Николов, кметът на Анево, другото населено място в малката подбалканска община. Ще създадем местна коалиция „Бъдеще за община Сопот“ обяви досегашният кмет и допълни, че двамата с Николай Николов ще работят с всеки, който е готов да даде своя принос за устойчивото развитие на Сопот и Анево.

Избрах това знаково място да обявя кандидатурата си, защото за мен е клетвен олтар, до който всеки българин усеща своя дълг към родината, каза Дойнов. Той направи кратка равносметка на извършеното през първия му мандат и заяви, че чувства очакванията на хората върху гърба си като важна отговорност с тежестта на Балкана, има и подкрепата на семейството и екипа си.

Мотото на кампанията на Деян Дойнов и Николай Николов ще бъде „Продължаваме напред“, тъй като определят работата си в тези четири години като добро начало за градивно и светло бъдеще на своята община.

През изминаващия мандат кметовете на Сопот и Анево създадоха отношения на партньорство, честност и почтеност, припомни Дойнов. Анево не е по-малкото населено място, селото на община Сопот, а равностойна административна единица, посочи Дойнов. А според Николай Николов двамата се кандидатират за следващ мандат, защото хората чувстват промяна , осъществена по време на тяхното управление и им имат доверие.

Коментари


Селяк с кон