Подай сигнал

Ден на отворените врати в жилищен парк Royal Garden в Пловдив

Имоти

от - 299 прегледа 0

Жилищен парк Royal Garden приветства всички, които желаят да закупят просторен и уютен дом в комплекс, изпълнен с материали от най-високо качество. Денят на отворени врати се организира от компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп и ще се проведе тази събота, 8 юни 2019 г., от 11:00 до 16:00 часа, в търговския офис, който се намира в непосредствена близост до Royal Garden, между ул. "Владивосток" и ул. "Митрополит Максим" в град Пловдив.


Всички посетители ще могат да направят оглед на свободните за продажба апартаменти и да усетят комфорта, който комплексът предлага. Royal Garden се отличава с оптимално осветени апартаменти със светла височина 2,85 метра, прави помещения, улесняващи интериорните решения при обзавеждането. Естетика и качество са заложени във всеки елемент от строителството -фасадната топлоизолационна система e от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа ще бъдат изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Избрана е шесткамерна дограма от висок клас - Rehau Synego. Предвидено е отопление от ТЕЦ. Сред удобствата за бъдещите собственици са подземен и наземен паркинг, гаражи, професионално управление на собствеността, видеодомофонна система и контролиран достъп.

Royal Garden се намира в квартал “Отдих и култура“, който разполага с новоизградена инфраструктура, паркови зони и удобни транспортни връзки. Жилищният парк е сред предпочитаните комплекси в града заради комбинацията от сигурност и градска среда, съчетана с обширни зелени площи и добра локация.


Усещането за живот сред природата се създава и от предвидените места за отдих в жилищния парк. Специално подбраните широколистни и иглолистни видове в градината на комплекса ще осигурят свежест през цялата година, а проектираните солитери от японски вишни ще придадат индивидуалност на парковата среда. Очаква се Royal Garden да бъде изцяло завършен през есента на 2019 година.