Ден на отворените врати в жилищен парк "Royal Garden" в Пловдив

На специално събитие, отворено за всички пловдивчани, „Галакси Инвестмънт Груп“ организира Ден на отворените врати в жилищен парк "Royal Garden". Инициативата е тази събота, 8 декември 2018 г. от 11:00 до 14:00 часа, в новооткрития търговски офис на компанията, който се намира в непосредствена близост до “Royal Garden”, между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим в град Пловдив. Тя е за всеки, който желае да се сдобие с ново жилище и да научи повече за предимствата и удобствата, които предлага жилищния парк.


В рамките на събитието клиентите ще могат да се запознаят с актуалните оферти за покупка на жилище, както и да се възползват от специалните предложения, валидни само в деня на отворени врати.


"Royal Garden" се намира в град Пловдив, квартал “Отдих и култура“, който благодарение на своята локация, новоизградена инфраструктура и паркови зони, предлага високо качество на живот. В съседство с жилищния парк е разположен Mall Plovdiv. Само на 10 минути пешеходно разстояние се намират Гребната база и модерни спортни съоръжения. В близост са и два от големите хипермаркети, едни от най-добрите детски градини и училища, а на пешеходно разстояние могат да бъдат открити разнообразни ресторанти и кафенета.


Royal Garden разполага с просторни и функционални апартаменти с удобни разпределения. Помещенията са с прави форми и със светла височина 2,85м и са подходящи за разнообразни интериорни решения. Допълнителен плюс за бъдещите собственици са местата за отдих, детската площадка, зелени площи, подземен паркинг и гаражи. Предлага се и професионално управление на собствеността.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?