Ден на отворени врати на Лаута

Фенклубът на Локомотив се зае със стягане на редиците преди пролетния дял от първенството. Преди първия мач привържениците ще се видят с отбора, за да го надъхат преди тежките битки. За 4 малт пък е предвидено общо събрание на сдружението.

Днес бе обявен като ден на отворени врати на Лаута. Ето и съобщението на функлуба:

 

"Черно-бели братя,

Днес, 15 февруари 2018 г., е ден, изпълнен със събития, свързани с любимия отбор.

Фенклубът организира среща с представителния тим и треньорското ръководство в Бойния клуб на Лаута Арми от 19.00 ч.

Тя ще се проведе след откритата тренировка от 18.30 часа, на която на футболистите ще бъде предадено посланието, че свещеното черно-бяло райе се надява не на тялото, а на душата! Че ще има загуби, ще има отпадания, ще има трудности, но никога не трябва да губят доверието и уважението на хората!

Но преди това, от 18.00 ч. вратите на Лаута ще бъдат отворени за всички. Ще можете да се разходите из дебрите на нашия стадион, да видите мястото, на което легенди като Христо Бонев, Гочо Василев, Аян Садъков, Едуард Ераносян, Христо Колев и десетки други, са прекарали златните години от своята спортна кариера. Ще можете да изминете пътя от съблекалнята до терена, където играчите са посрещани под мощните овации на публиката, тръпнеща в очакване на поредната победа. Ще можете да усетите духа на Лаута!

Приятна разходка!"

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?