Дебелия наглее: Перфектно съдийство ВИДЕО

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов прояви наглост, характерна за тези, които затриха българския футбол през последните 12 години. „Абсолютно съдията не повлия на изхода на мача. Перфектно съдийство! Ако във всички мачове има такива съдии, мачовете ще минават без проблем. Ако на някои отбори не им изнася, това си е за тяхна сметка. Съдията беше перфектен”, коментира босът на Славия след срещата.

"Защо футболистите и ръководството на Ботев смятат, че не могат да бъдат победени? За мен Славия бе по-добрият отбор, ако не сте го забелязали, значи сте за по-голям диоптър. Утре да победи по-добрият, както победи днес по-добрият. Оттам откъдето бях, първото полувреме имаше положение за Славия, което също не се даде, но не претендирам. Ако търсим под вола теле, ще го намерим”, продължи президентът на „белите”.

„Искам да попитам г-н Кучев и другите от Дисциплинарната комисия дали спят спокойно и имат ли деца? Хората от полицията трябва ли да бъдат изложени на опасност? Нека се изкорени футболното хулиганство", завърши Венци Стефанов с коментар по горещата тема за хулиганите по стадионите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?