Датата ви на раждане разкрива огромна тайна, вижте каква

Рожденият ви ден може да разкрие страшно много неща, свързани с личността ви. Оказва се обаче, че според датата на раждане, вие сте покровителствани от различно животно. То всъщност показва много от качествата, които могат да се проявят през различен етап от живота ви.

Резултатите от този тест са изключително точни и нищо чудно да се изненадате колко верни са нещата, които ще откриете в следващите редове.

Януари 01 - 09 [Куче]

10 - 24 януари [Мишка]

25 - 31 януари [Лъв]

Февруари 01 - 05 [Котка]

06 февруари - 14 [Гълъб]

15 февруари - 21 [Костенурка]

22 - 28 февруари [Пантера]

Март 01 - 12 [Маймуна]

13 - 15 март [Лъв]

16 - 23 март [Мишка]

24 - 31 март [Котка]

Април 01 - 03 [Куче]

04 - 14 април [Пантера]

15 - 26 април [Мишка]

27 - 30 април [Костенурка]

Май 01 - 13 [Маймуна]

14 - 21 май [Гълъб]

22 - 31 май [Лъв [

Юни 01 - 03 [Мишка]

04 - 14 юни [Костенурка]

15 - 20 юни [Куче]

21 - 24 юни [Маймуна]

25-30 юни [Котка]

Юли 01 - 09 [Мишка]

10 - 15 юли [Куче]

16 - 26 юли [Гълъб]

27 - 31 юли [Котка]

Август 01 - 15 [Маймуна]

16 - 25 август [Мишка]

26 - 31 август [Костенурка]

Септември 01 - 14 [Гълъб]

15 - 27 септември [Котка]

28 - 30 септември [Куче]

Октомври 01 - 15 [Маймуна]

16 - 27 октомври [Костенурка]

28 - 31 октомври [Пантера]

Ноември 01 - 16 [Лъв]

17 - 30 ноември [Котка]

Декември 01 - 16 [Куче]

17 - 25 декември [Маймуна]

26 - 31 декември [Гълъб]

Ако сте куче:

Вие сте много верни и приятни хора. Лоялността ви никога не може да бъде оспорена. Честни и искрени хора сте, особено като става въпрос за работа. Имате страхотен вкус за дрехи. Обичате да се обличате с модерни неща и държите на външния си вид.

Ако сте мишка:

Имате хипнотизиращ блясък в очите, който ви прави много сладки и привлекателни за всички в обкръжението ви. Вие сте наистина интересен човек и няма нищо странно в това, че повечето хора търсят именно вашата компания и се радват да ви виждат по-често. За жалост сте прекалено чувствителни и околните внимателно трябва да си подбират думите, когато говорят с вас, за да не ви наранят,

Ако сте лъв:

Обичате света и пътешествията. Гледате да избягвате ситуации, в които може да се стигне до скандал. Мразите да стоите на едно място дълго време. Вие сте родени лидери и знаете как тактично да получите всичко, което искате. Хората обичат начина, по който се държите с тях. Обичате вниманието на околните, това ви прави доволни и ви кара да се чувствате значими и ценени.

Ако сте котка:

Думите, които най-добре ви описват, са привлекателни и възхитителни. Понякога обаче сте доста срамежливи и въпреки това остроумни. От време на време обичате да оставате насаме със себе си и мислите си. Харесва ви да изследвате различни неща. Вие може да сте много готини и спокойни, но ако нещо ви ядоса, буквално изригвате като вулкан. Свободолюбиви сте, но не обичате непознатите хора. Хората се чувстват удобно и приятно в компанията ви. Интересувате се от приятелите си и сте верни към тях.

Ако сте костенурка:

Вие сте перфекционист и много добър човек. Честни и смирени сте и никога не лицемерничите зад нечии гръб. Това са и причините околните толкова много да ви обичат и ценят. Хората наистина ви уважават и приятелите ви знаят, че могат да разчитат на вас. Вие сте щедри хора.

Ако сте гълъб:

Вие сте символ на щастието. Колкото и мрачно да изглежда всичко, вие може да вдъхнете надежда и светлина в живота на околните. Разпознавате лесно доброто, където и да се намирате. Хората обичат да ви следват. Мразите лицемерието и, ако видите, че някой го проявява, гледате да го избягвате. Много сте организирани във всичко, което вършите.

Ако сте пантера:

Вие сте една огромна мистерия. Лесно се справяте с всякакъв натиск и е много трудно някой да ви раздразни. Понякога обичате да клюкарствате с близки приятелки и това ви отпуска, пише jenata.blitz.bg. Много позитивни сте и обичате да постъпвате честно.

Ако сте маймуна:

Вие сте нетърпеливи и хиперактивни. Искате всичко да става възможно най-бързо. Обичате да сте център на вниманието. Осъзнавате, че сте уникални и искате всички останали да забележат това. Имате страшна интуиция и знаете, че шестото ви чувство никога няма да ви предаде. То ви помага да не попаднете в капан.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?