Подай сигнал

Дани Каназирева: Мълчанието засилва съмненията за корупция

"Съюз за Пловдив" иска експертиза за качеството на ремонта и вложените материали

Коментари

от Екип Марица 1702 прегледа 0

Дани Каназирева: Мълчанието засилва съмненията за корупция

"Мнозинството на Тотев и ГЕРБ в Пловдив умишлено провали извънредната сесия на Общинския съвет. Управляващите инструктираха своите съветници да не дойдат на заседанието, за да не бъде достигнат необходимият кворум", коментира Дани Каназирева, председател на общинските съветници от "Съюз за Пловдив". Тя подчерта, че с доклада на зам.-кмета Кацарски, представен часове преди сесията и само от няколко хвърчащи листа, управляващите съвсем се оплетоха в лъжите си. От него става ясно, че например ул. „Козлодуй“ е възложена за ремонт по проекта по договор с „Агромах“ ЕООД, по-късно обаче се възлага и изпълнява от район „Централен“ със средства от общинския бюджет, като реално плащането се дублира. Същото се повтаря и при други включени в проекта обекти.


Въпросът е два пъти ли плащаме за ремонт на една и съща улица?


“Бягството засили съмненията за корупция. Поискахме прозрачност, а те отговориха с повече тъмнина. Не уважиха дори многото граждани, които бяха дошли да чуят сами отговорите. Така направиха пропастта още по-дълбока - от едната страна сме хората, които работим и си плащаме данъците, а от другата страна са те, които харчат нашите пари на тъмно. Не може да харчиш над 20 млн. лева и да не се явиш и отговориш на поставените въпроси. Това е недопустимо”, коментира инициаторът за свикването на извънредна сесия Дани Каназирева.

Съветниците от "Съюз за Пловдив" напомниха, че само на малка част от улиците са подменени водопроводът и канализацията. Повечето от тях продължават да са с амортизирана подземна инфраструктура от средата на миналия век.


“Само преди седмица нарекох това “бомба със закъснител”. После започнаха дъждовете и всички видяхме, че дори улиците с подменени водопроводи останаха под вода - това са “Лъджене“ и „Георги Мамарчев“. Канализацията на всички от ремонтираните наскоро булеварди не издържа. Предупреждавахме за тази опасност и за жалост се оказахме прави”, каза още Дани Каназирева.

От “Съюз за Пловдив” настояват да бъде изготвена техническа експертиза от независими външни експерти, която да установи спазена ли е конструкцията на пътя съгласно проекта, да се вземат проби от положените настилки, изпълнени ли са правилно наклоните за отводняване на улиците, както и да се установи какви материали са използвани и какви са заложени по проект.

Коментари


Брейй...Таз, Каназирката, и банда тролове завъдила! ...или, един, ама за 10 мята?!

Каназирева,не си мисли,че с тези изказвания си открила топлата вода.Това което заявяваш го знаят и кварталните клюкарки.Ти много добре го знаеш това ама сега се правиш на голяма и загрижена патриотка за Пловдив.Щях да те призная,ама ако беше вдигнала глас когато се харчиха тези пари,а не сега когато вече ги няма.Ти тогава къде беше,спеше ли.Сега си взела този микрофон като някоя поп фолк певица и си дрънкаш празни приказки.

Тая пак почна да си пише. Сега пощенските ни кутии ще са пълни до октомври с жалкия й образ.

"ГЕРБ -открито и честно управление! Гарантирано от ....И.Тотев!

Как може една жена която се държи по пътя като мутреса да критикува управляващата власт.

Главоците ограбиха страната законно.

Единствената разумна алтернатива за Пловдив е, Дани Каназирева и Съюз за Пловдив. Те са знаещи, можещи и интелигентни. А вие хейтъри, не бъдете поне така груби. Не можете и на малкия пръст да и застанете.

Еййй, смешници, платени послушковци сте вие. Защо плюете така, а не си гледате собствените издънки. Дани, не спирай, бори се, не се отказвай.

За пореден път няма да разберем къде са отишли парите ни. Не е ли по-нормално да ви вълнува това, отколкото как се казва ?? Здравка или Дани няма значение - НЕУСПОРИМ ФАКТ е, че е единствената, която ГОВОРИ, всички други мълчат като мишки. А тея измекяри от ГЕРБ проявиха неописуемо неуважение към нас - пловдивчани! Браво Дани ! На есен ще спечелиш - ти си новия кмет на нашия град!!!!!!!

Дани Каназирева бравооооооо. Добре, че има един истински и достоен човек като вас, който да защитава интересите Н Пловдив и Пловдивчани. Смело продължавайте и занапред. С вас сме и успех на изборите

Присъствах вчера, бяха се изпокрили страхливците.

Вие сте пълен смях ... тази жена единствена се бори срещу това скапано управление и ако малко бяхте следили инициативите й щяхте да знаете, че Каназирева единствена се опитва да промени нещо и то БЕЗ да има власт и хора в управлението.

Това, беше пълен срам и позор за Тотев вчера. Не дойде, защото ме е наакън гъза. Краде от Пловдивчани, пък и няма смелост да си поеме отжорността после.

Продължавайте така, на есен ще ви подкрепим и ще свалим това крадливо и уродливо управление на прекрасният ни град!

Хвърчащи листове! Пишете ги на каменни плочи тези доклади и я бийте по главата. Дежурната истерия на Кана зирева преди избори .Много ти личи, Дани!

ана маймунова

Милата тя как държи микрофона.Аха да го налапа.Горката си мисли че ще стане кмет на Пловдив.Всъщност колко души са тия от групичката и .И последно как се казва-Здравка или Дани