Подай сигнал

Дани Каназирева: Да спрем тегленето на новия заем за 13 млн.

”Съюз за Пловдив” е категорично против това безотговорно действие

Коментари

от Екип Марица 667 прегледа 0

Дани Каназирева: Да спрем тегленето на новия заем за 13 млн.

В последните си дни на власт управляващите в Пловдив планират да изтеглят нов заем за над 13 милиона лева. Плановете им са с тези пари да направят три паркинга и да ремонтират подлеза на баня “Старинна”.


“Съюз за Пловдив” е категорично против това безотговорно действие. Отиващата си власт няма моралното право да завещава огромни дългове на пловдивчани. “Повечето пловдивчани броят дните до края на това управление, а те се готвят да натоварят всички ни с още 13 милиона лева. Призоваваме ги да се опомнят и да прекратят този необмислен проект”, коментира Дани Каназирева.


Съветниците от “Съюз за Пловдив” призовават своите колеги от всички политически сили да обединят усилия и да отхвърлят това предложение. Очакваме гражданите също да изразят своето отношение по време на общественото обсъждане на 14 август от 17:00 часа в залата на Общинския съвет на ул. „Авксентий Велешки“ № 20.


“Опитват се да скрият от пловдивчани какво правят. Насрочили са обсъждане в средата на август, когато повечето хора не са в града. Няма да позволим това да се случи”, категорична е Каназирева.


“Съюз за Пловдив” припомня, че това е нагледен пример как се управлява Пловдив - не с “подаръци” от София, а с огромни заеми, с продажба на имоти от града ни и с непрекъснато увеличение на данъци и такси.


Преди две седмици алармирахме и за изменението на бюджета и планирането в аванс на 5 млн. лв. за ремонт на тротоари, паважи и калдъръм. Тогава коментирахме, че това е абсурдно и целта им е да проведат обществена поръчка и да обвържат следващия кмет с още едно задължение, при цени, които те преценят, без да има проект и списък на улици, на които ще се правят ремонти.


„Това управление вече няма право нито да тегли заеми, нито да сключва договори, нито да продава имоти. Нека изчакаме следващия кмет и следващия Общински съвет, които ще имат правото да взимат решения.”

Коментари


аз предлагам да спрем да ти гледаме фотошопираната дзурла всеки ден

Хич никому не е затрябвало да ОПЛОЧИ С ОРТАЦИТЕ СИ и подлеза на Чифтето. (Отделен въпрос е че самата идея за ПОДЛЕЗ за прекосяване е СКЪП идиотизъм; изчакваш на зелено и готово; в Бруклин никой няма да сезе в дупка само за да пресече). ПАРКИНГИ на Тракия и на ТЕЛК да се решават от следващата администрация. ПРОТИВОЗАКОННО Е ДА СЕ ТЪРСЯТ НОВИ БОРЧОВЕ ДЕВЕТ МЕСЕЦА ПРЕДИ ИЗТИЧАНЕ НА МАНДАТА = ЮРИСТИТЕ ДА СЕ ПРОИЗНЕСАТ. ЗАЕМОДАТЕЛЯТ ДА СИ ТЪРСИ ПАРИТЕ ОТ ЛИЧНОСТИТЕ ПОДПИСАЛИ ХАРТИИТЕ И ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ СЪВЕТНИЦИ. ГРАДЪТ НЕ ОТГОВАРЯ ЗА ПАРТИЙНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.

Тц. Ъ-Ъ. ОЧЕРТАВАЩИТЕ СЕ ЧУДОВИЩНИ ДАНЪЦИ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА БОРЧОВЕТЕ НА КРАДЛИВАТА КЛЕПТОКРАЦИЯ НА МАМИН ИНДЖИНЕРИНГ ИМПЕРИАЛист ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПЛАЩАТЕ ВИЕ, НАВЛЕЦИТЕ НОВИТЕ ГРАЖДАНИ. НИЕ КОРЕНЯЦИТЕ ДАЖЕ И НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ, ДАЖЕ И БЕЗ ДА СМЕ НАУЧИЛИ ЕЗИЦИ ОЩЕ, СМЕ НА ПЪТ === ТЕРМИНАЛ ДВЕ. (ТРИ?). А ВИЕ СИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РЕЖИМА БоБоТРИ (ЧЕТИРИ)

Доста е нагла.

Какво доживяхме . да имаме пловдивски вариант на Чичолина. Здравке, Здравеке, спри се вече. Мина всякакви граници с аморалното си поведение.

Добър ден, Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълга си? Ще увеличите ли финансите си? Вие сте бизнесмен, който желае да разшири компанията си. Тук ви насърчават да се свържете с истинския герой, доверието и ефективното заемане на вашия заем. Познат съм както от отделни лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност. УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧАТ: * Лични заеми * Бизнес кредити * Обновяване * Клиентски кредити * Автоматични заеми и др .. Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com Whatsapp: +79265038734 Сертифицирани сме, надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен. На Ваше разположение, Г-н Скот Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com

Странно , Дана от коя власт си мисли че е ??????

Дани, ми той новия кмет от партията на стария. Те на един шеф се отчитат.

Здравке, много поздрави на другаря гергов да пратиш хахахаха червени бастуни оядени

Дани този път трябва да успее да се пребори с тези нехранимайковци!

Наш Тотко за последно ще се нахрани. Браво на г-жа Каназирева! Ще гласуваме за вас!!!

Искат за последно да се нахранят....