Данчето Христова подкара кола за 40 бона, вижте я

Естрадната легенда Йорданка Христова е сменила колата си и вече обикаля софийските улици с елегантна „Алфа Ромео“, пише Ретро. Във фирмата, официален вносител на италианския автоконцерн, базовият модел се харчи за 40 хил. лева.

75-годишната певица демонстрира прекрасна форма, както винаги бе облечена младежки, в модното оранжево и с неизменното екстравагантно бижу.

„Изглежда чудесно. Не ѝ давам повече от 60 години”, коментира със своя приятелка случайна минувачка, разминавайки се с Данчето. 

От години певицата всеки ден поддържа фигурата и духа си с йога, а вечер задължително произнася мантри. Откакто практикува хата йога, тя е преминала на полувегетарианство, яде предимно плодове и зеленчуци, много салати и морски дарове.

В хубавия есенен ден Христова имаше среща с приятелката си – светската дама Нора Нова, известна като първата българска певица, участвала на Евровизия. След това Данчето тръгна на пазар и си избра пресни зеленчуци за салатата, която си приготвя за обяд. Накрая за настроение си купи и една орхидея.

Известно е, че любимката на поколения българи, макар да е голяма звезда, никога не си придава важности като колежката си Лили Иванова, сама се грижи за бита си, разхожда се спокойно по улиците и е отзивчива и сърдечна с хората, които я спират за автограф.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?