Да си хапнем друсан кебап за вечеря

Необходими продукти:
свинско месо - 700 гр. от бут
лук - 2 глави
чушки - зелени и червени, 3 бр.
люти чушки - 2 бр.
магданоз
олио - 2 с.л.
червен пипер
черен пипер
сол
 
Начин на приготвяне
Нарежете свинското месо на кубчета, лука на полумесеци, а чушките на дребни кръгчета. Запържете парчетата месо в голям тиган с олиото до зачервяване. Прибавете лука и чушките към месото и започнете да раздрусвате тигана, за да се задушат добре. Овкусете с черен пипер и сол на вкус. Гответе до готовност. Накрая добавете червен пипер и декорирайте с нарязан на ситно магданоз.

Продуктите се приготвят за 20 мин., приготвя се за 25 мин. и е достатъчен за 2-3 порции.

Да ви е сладко!

Източник: Готвач.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?