Да си хапнем друсан кебап за вечеря
- 19:55, 19.11.2018
- 3906
- 0
Необходими продукти:
свинско месо - 700 гр. от бут
лук - 2 глави
чушки - зелени и червени, 3 бр.
люти чушки - 2 бр.
магданоз
олио - 2 с.л.
червен пипер
черен пипер
сол
Начин на приготвяне
Нарежете свинското месо на кубчета, лука на полумесеци, а чушките на дребни кръгчета. Запържете парчетата месо в голям тиган с олиото до зачервяване. Прибавете лука и чушките към месото и започнете да раздрусвате тигана, за да се задушат добре. Овкусете с черен пипер и сол на вкус. Гответе до готовност. Накрая добавете червен пипер и декорирайте с нарязан на ситно магданоз.
Продуктите се приготвят за 20 мин., приготвя се за 25 мин. и е достатъчен за 2-3 порции.
Да ви е сладко!
Източник: Готвач.бг
Коментари
Отговор на коментара написан от Премахни
0 коментара