Да гълтат ли жените при орален секс?

Един от най-често задаваните от жените въпроси, когато става въпрос за орален секс, е "Да гълтам или не?“. Ново проучване дава отговор: Да, дами, гълтайте, защото това ще ви направи по-здрави и по-щастливи.


Оралният секс има положително въздействие върху здравето на жените. Това установява изследване на "State University of New York" посветено на ефекта на сперматозоидите върху женската психика.


Изследването се основава главно на разбирането, че спермата на мъжа има съставки, които могат да повдигнат настроението на една жена, но също така и да увеличат привързаността ни към даден човек, пише dama.bg. Спермата се състои основно от кортизол, естрон и окситоцин, но и от антидепресанти като серотонин и мелатонин (последният дори може да бъде толкова успокояващ, че има приспивателно действие).

Сексът без презерватив като основен критерий
В американското проучване участвали 300 млади жени. При провеждане на изследването обаче не е съблюдавано дали спермата се приема орално или вагинално. Основен критерий за подбор на жените е дали правят секс без презерватив. В крайна сметка се установява, че няма значение от къде прониква ободряващата течност. Всички дами в края на изследването се подлагат на психологически тест, който доказва, че те се чувстват доста по-щастливи.

Фелациото: новият антидепресант?
Резултатите от проучването показват, че жените, които никога не използват презерватив по време на секс, показват по-малко симптоми на депресия от тези, които редовно го употребяват. От това учените заключават, че жени, чиито тела редовно влизат в контакт със спермата, са по-щастливи от други, които я избягват.

Изводът: Колкото повече сперма поема женското тяло, толкова по-щастлива е една жена!

Източнек bulnews.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?