Подай сигнал

Цъфна пълен списък с реалната възраст на всички чалга звезди

Лайфстайл

от Екип Марица 63713 прегледа 0

Когато цифрите говорят, и попфолк певиците мълчат

Все повече изпълнителите започнаха да си крият имената си. Някои от тях дори преправят в интернет данните за възрастта си и се подмладяват. Явно си мислят, че номерът на Лили Иванова ще мине навсякъде.

Истинските години на звездите от попфолка лъснаха в проучване на "Шоу". Най-стар в жанра се оказа любимецът от "Като две капки вода" Милко Калайджиев, който е на достолетните 67 години.

След него се нареждат мъжете ветерани в бранша, а именно Сашо Роман (64 г.), Радо Шишарката (53 г.), Орхан Мурад (52 г.). Набор на Орхан Мурад е и култовата певица Сашка Васева, която е родена на 12 окромври 1966 г.

На 55 години са още две знакови имена от зората на фолка - Екстра Нина и Петра. Първата направи кратка пауза от сцената и временно се изявяваше по кръчми в Турция, но от известно време се мъчи отново да прави кариера. Петра пък се отказа от музиката в пика на кариерата си и забегна в Кипър при любовника си.

Изпълнителят на "Доко, Доко" Кондьо също е прехвърлил 50-те. Роден е на 24 август 1964 г. В тази графа попадат и три певици, които и до днес а сред най-актуалните - Тони Дачева (52 г.), Малина (51 г.) и Ивана (50 г.).

Графата "40+" е най-цветна и в нея са поместени едни от най-големите звезди, които преобърнаха представите за този жанр музика. Точно те са и най-суетните, които упорито отказват да говорят за годините си.

Рени е една от звездите, която се опитва да се изкара по-млада. Уви, певицата е на 49 години и само след няколко месеца навършва 50. Ивена също крие годините си, представяйки се с две по-млада, а всъщност наскоро навърши 40.

Певицата от близкото минало Лия също е на прага на 50-те. На 49 г. е и Есил Дюран. Плътно зад тях се нареждат Камелия, Нелина и Луна на 48 г., Бони и Глория на 45 г., Пепа Секса, Кали и Софи Маринова на 43 г., изпълнителката на "Зелено" Ина, Цветелина, Тони Стораро, Константин и Джина Стоева на 42 г., Азис, Валя и Силвия на 41 г. Тази година и Десислава смени първата цифра на годините и вече е в отбора на "40+".

Тези над 30 години също не са никак малко на брой. Соня Немска има още две години, докато догони колежките си от "40-те".Точно толкова трябват и на певицата с най-хубаво тяло - Лияна. С една година по-малки от тях са Райна, Борис Дали, Емануела, Мария и Емилия.

Наборки са още Яница, Алисия, Илиян и Анелия. Те са родени през 1982 г. и към днешна дата са на 36 г. С една година по-малка е Магда (35 г.)

Към графата "млади" минават все още: Андреа (32 г.), Галена (33 г.), Преслава (34 г.), Джена (33 г.), Гергана (34 г.). Още по-млади пък се оказват актуалните лъвчета в "Пайнер" - Галин (28 г.) и Фики (24 г.).

Източник show.blitz.bg

Коментари


Оставете възрастта, публикувайте списък с цените им.

За другите не споря но Гергана не мисля че е на 34

У да виго намаха

Абе коза сърбита ква музика имат бе? Сръбска чалга имат да ти кажа, кво се правиш на умна, деградирал тип

Сърбите имат качествена, стойностна музика, защото там годините нямат никакво значение и хората са истински творци, а не правят списък на годините на изпълнителите! Стига с тази простотия, или пееш, или не можеш! Възрастта не ти пречи, както и не ти помага за това!