Цветанов е емоционален пост към колегите си от ГЕРБ

Благодаря изключително много на всички, с които заедно работихме за ПП ГЕРБ още от самото й създаване.

Така започна емоционалният пост във Фейсбук, с който доскорошният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов благодари на колегите си. Ето какво още каза политикът:

Благодаря на всички министри, народни представители, кметове на общини, кметове на неселени места, общински съветници. Най-много обаче благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които неуморно още от самото създаване на партията защитават нейната кауза. Благодаря и на премиера Бойко Борисов за успешната ни съвместна работа през всичките тези години.

След като днес Националното събрание на ГЕРБ прие оставката ми от всички ръководни постове в партията, фейсбук страницата ми ще остане активна, макар и не със същия интензитет. Чрез нея ще можете и да се свържете с мен.

Нека обаче не пропускаме и една много важна новина от днес - премиерът Борисов обяви, че в сряда проектът за решение за закупуването на самолети F-16 от САЩ влиза на заседание Министерски съвет. След ратификацията и в българския парламент нашата страна ще даде поредният ясен сигнал за своята евроатлантическа принадлежност. Това ще бъде и ново доказателство, че за нас евроатлантическият път и изграждането на съвместими отбранителни способности с НАТО е основен приоритет.

Под публикацията на Цветанов не закъсняха и коментарите. Ето някои от тях:

Mariana Nikolova

Респект и уважение!Поклон пред Вас като личност и като професионалист!
Отговорен и земен човек, близко до народа, уважаван и ценен от народа!
Ще липсвате!
Бъдете здрав и благословен!

Mariela Peeva

Ключова грешка е Вашето освобождаване от всички заемани досега постове, господин Цветанов!
За нас , членовете на ГЕРБ беше чест и истински професионален опит Вашето председателство на Националния ни щаб! 12 - те безапелационни победи и Вашата отдаденост и работохолизъм за каузата ГЕРБ ! Благодаря Ви от сърце и душа !

Иван Хаджийски

Винаги съм казвал, че вярвам на двама души в политиката на 100%---на Борисов и на Цветанов!!! Е, и сега нищо не се е променило---пак е така! Желая успех!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Правдолюб

Правдолюб

08.07.2019 | 10:19

Проклинам се ,че съм се пръкнал на една територия с такива като този

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?