Подай сигнал

Чудно светлинно шоу радва пловдивчани, Главната фул СНИМКИ

Пловдив

от Руслан Йорданов 1249 прегледа 0

Отбелязваме Деня на Европа 9 май с първия в България "Фестивал на светлините". Пловдивчани и гостите на града имат възможността да видят как най-красивите фасади в центъра "оживяват" под светлините на 3D мапинг шоу и пет светлинни инсталации.

Главната гъмжи от хора и въпреки хладното време, инциативата се радва на огромен успех. Присъстват и много чужденци, които с интерес разглеждат чудните светлини из Главната.

Шестте арт проекции пречупват темата за правото на избор на всеки човек през античната история на Града на седемте тепета и богатото световно културно наследство, като преплетат минало и настояще.

3D филмът е съпроводен със серия от статични арт проекции в центъра на града, на сградата на Община Пловдив, светлинни инсталации в Цар Симеоновата градина, около водната каскада на стълбите на Каменица и Античния стадион на Филипопол.

Коментари


Много ми харесва, ако може да са целогодишни тези светлини,.

Кви пловдивчани бе,само селяци се радват на такава шарена цигания! Вън селяните от Пловдив!!! Колко пари от общинския бюджет откраднахте Пловдив 2019 а? Колко бе безродни измети?? Това няма нищо общо с Пловдив!!! Докога ще тровите града с присъствието си и ще го осквернявате и опорачавате? Когато Тотев си иде,кво става с вас,мезирници?

КРАСОТА !!!

Вярно, че е студено, така му върви на горещия Пловдив и на откриването на европейската столица беше кучи студ. Това не плаши душите наши!