ЧСИ разпродава имоти в съседство до Слави Трифонов

Частен съдебен изпълнител разпродава на търг къщи в тузарско селище „Делта Хил“, известно като пернишкия „Ориндж каунти“. Постройките, които са сложени на тезгяха, са общо 9. Те са собственост на естонско-българската компания „Делта имоти“ и са с учредени договорни ипотеки, пише Struma.bg.

Желаещите да станат съседи на звезди като Слави Трифонов, Иво Сиромахов, Яна Маринова, Мариана Попова и още известни личности трябва да се бръкнат дълбоко в джобовете.

Най-евтината къща е с площ от 174 кв.м и с първоначална тръжна цена от 183 931 лв. Най-скъпата пък е 332 кв.м и наддаването за нея ще започне от 349 577 лв.

Всичките къщи са на два етажа и имат дворове. На първия етаж има антре, кухня трапезария, дневна, тоалетна, коридор, склад, котелно и гараж за две коли. Стълбище пък води към трите спални на втория етаж, които са със собствени бани, мокро помещение и тераса.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Майнатаун

Майнатаун

05.08.2019 | 20:57

Извинявайте, ама това е 500 евро на квадрат при вече построено жилище! А помните ли оня лай по медиите на разбеснели се глутници за купени по около 1000 евро апартаменти че били евтини??? А това е квартал за богаташи! Значи Слави и неговите хора живят в квартал за тузари с с по-евтини жилища от Цветанов, Цецка и сие, ама те били престъпници, щото като политици са взели техните по евтино! "Нема наистина такава държава!"

Отговори
1 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?