Чолаков дарява намерени пари на сираци

 Инж. Димитър Чолаков, общински съветник и шеф на фирма "Автотранс 2000", ще дари на дом за деца, лишени от родителски грижи, пари, които той е намерил на изборите за Европейския парламент. Както "Марица" тогава писа, инж. Чолаков е отивал да гласува в СУ " Паисий Хилендарски" и преди да влезе в двора на училището, е видял плик с пари. Уведомил е дежурния полицай и охрана за находката си, оставил е и номера на мобилния си телефон. "Марица" го оповести в сайта, като разказа за случката с цел този, който е изгубил парите, да потърси инж. Димитър Чолаков.

До този момент никой не се е появил. "Предоставям парите на Община Пловдив за сираци", каза инж. Чолаков. Сумата не е много  голяма, но и сега няма да се съобщава, защото някой може да каже, че той е изтървал парите. Зам.-кметът Георги Титюков увери, че средствата ще бъдат дадени на един от домовете, за да заведат децата на театър или кино и да се почерпят. Ако директорът на съответния дом реши, може да използва средствата и за други цели в помощ на малчуганите.  

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
сигнал

сигнал

05.08.2019 | 17:22

Добре е, че от Марица осветлявате аферите в Пловдив напоследък. С този си стил станахте и най-четени в града. Прави ни впечатление обаче, че от известно време излизат информации и то от източник, че един от кандидатите за кмет на Пловдив от БСП Никола Радев се е замесвал през годините в корупционни схеми свързани с транспорта в Пловдив. Има потресаващи неща за него и то с източник В.Дошков, който едва ли е хвърлил думите си на вятъра Говори се също така, че лимузината S класа, която шофира от години Радев му е подарена от Чолакови- другите големи играчи в транспорта. И ние вашите читатели четем и се пштаме: Не трябва ли да има яснота по тези въпроси. Все пак това ще е кандидат на опозицията. А то излиза, че непрекъснато е бил в колаборация с бизнеса и управляващите. Поне за колата нещата могат светкавично да лъснат с една бърза справка в КАТ

Отговори
2 0
Мурджо

Мурджо

05.08.2019 | 14:49

С чужда пита помен. Като си много отворен дари и ти. То с намерени пари и баба знае.....

Отговори
1 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?