Читател: Защо затвориха кучешката площадка в "Северен"

Буден пловдивчанин от район "Северен" алармира, че там вече  е затворена площадката за разхождане на кучета. В резултат, огромни песове са разхождани на каишки по тротоарите и плашат децата. Площадката била затворена по искане на 200 майки, които искат тя да стане спортен обект.

Ето какво разказа Бойко Попов:

Здравейте!

Пиша Ви по повод на затварянето на единствената площадка за разходка на кучета в една голяма зона в район "Северен".

За какво става въпрос? Най-добре ще ме разберете, като Ви цитирам написаното от мен писмо до кмета на района господин Ралев, което публикувах в публична група във фейсбук: "Община Пловдив район "Северен"":

"Обръщам се към господин Ралев, кмет на район "Северен"!

Господин кмете, днес разходих внучето си в района на очна клиника "Луксор". С изненада видях, че в района на детската площадка се разхождат няколко огромни кучета, които уплашиха детето ни.

Потърсих собствениците, намерих един от тях - културен човек, който ми се извини за причинената уплаха. Този човек, обаче, ми обясни, че съществуващата площадка за кучета е затворена от кметството поради петиция на 200 майки, които желаели тази площадка да се затвори и да се преоборудва на спортна площадка!!!

Заради малоумието на няколко женици се затваря оборудвана площадка за кучета!!!

В района има място да се построят десет спортни площадки, защо трябва да се затваря единствената кучешка площадка??!! Подозирам, че същите тези жени ще ревнат срещу кучетата, които вече ще се разхождата между децата им, ...ако все пак имат поне малко мозък в главата...

Господин Ралев, проявете разум и не обръщайте внимание на подобни малоумни петиции!

С уважение:

Бойко Попов и семейството му"

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?