"Чистота" пуска нова услуга за пловдивчани

От тази събота и неделя екипите на „Чистота“ започват да събират по кварталите непотребна покъщнина -  легла, дивани, шкафове, фотьойли, матраци, дюшеци, печки, бойлери, перални.

„Това е поредната услуга, която предоставяме на пловдивчани с цел да подобрим още повече чистотата в града. Избрали сме почивните дни, тъй като тогава най-често се извършват ремонти по домовете. Надяваме се да намалеят грозните гледки със струпаните до контейнерите или в зелените площи вещи“, коментира директорът на „Чистота“ Иван Стоянов.

Графикът вече е готов. От 8 до 16 часа в събота екипите ще работят в районите „Южен“, „Северен“ и „Западен“, а в неделя - в „Централен“, „Тракия“ и „Източен“. През работната седмица от понеделник до 12 ч.  в петък на телефон 032/675 817 гражданите трябва да дадат заявка от кой адрес и какъв вид отпадък ще се извозва.

Иван Стоянов препоръчва в останалите дни вехториите да се предават в предприятието - ул. „Даме Груев“ 64 А. Пунктът работи без почивен ден. За строителни отпадъци има специални съдове, разположени на осем места. 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?