Чичо Венци: И Ботев скачаха, ама им вкараха с пета

Президентът на Славия Венцислав Стефанов бръкна в раната на Ботев за загубения миналата сряда финал за Купата на България от Локомотив. Както е известно, черно-белите удариха градския противник с 1:0 и грабнаха трофея.

Обект на последната закачка на чичо Венци обаче не бяха канарчетата, а новият национален селекционер Красимир Балъков и водения от него Етър. Тимът на Стефанов Славия играе именно с търновци бараж за участие във финалния плейоф за Лига Европа.

„Тези два мача с Етър не са ни определящи. Нито клубът зависи от тях, нито бъдещето ни. Ако спечелим, добре. Ако ли не – няма драми. Аз съм казал на момчета­та, че тези два мача са си за тях. Те са си ги извоювали и да се за­бавляват. Дай Боже пак да игра­ем с Левски. Един мач е, нищо не се знае. Те и Ботев Пловдив ска­чаха и викаха: Ние сме новите носители и oп… вкараха им гол с пета“. изригна бившият бос на СИК.

„С предстоящия сблъсък между Славия и Етър Балъков отклонява темата от истината, която му казвам. Иначе е мач като мач. В него нека победи по-добрият. Аз му казвам истината, защото виждам какви поръчки се изпълня­ват. Зная кой е мениджърът, кои са футболистите… Извинявай, но играчи като… Не искам да ги изброявам, че ще свърша услуга на някого. Ще му кажа тези неща и в очите, разбира се. Но хората трябва да знаят. Оставете Чунчуков или Ради Кирилов защо ги няма.

Аз говоря за доказани футболисти като Симеон Славчев и Георги Миланов. Георги Петков бил стар, на 42 години, ами него­вият вратар (б.а. – Христо Ива­нов от Етър), дето е на 37 годи­ни, той млад ли е? Вкара си не ав­тогол, ами супер автогол. Ами Исмаил Иса, той в Дунав не е ти­туляр…“, категоричен бе прези­дентът на столичани.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?