Четворно убийство разтърси Нови Искър (ОБЗОР)

Военен е убил родителите си, брат си и баба си, съобщиха от пресцентъра на МВР. Кървавият инцидент се е разиграл в град Нови Искър.

Мъжът е 25-годишен. След като два дни не се явил на работа, днес военна полиция е отишла да го търси в дома му, съобщава Нова телевизия. Отивайки на адреса, те намират четири трупа.

Мъжът е задържан във видимо неадекватно състояние. Мястото е отцепено от полицията.

Измина почти година откакто цяла България бе потресена от шесторното убийство, станало в Нови Искър. Припомняме, че навръх Нова година Росен Ангелов - Горския, уби Кети, приятелят й Неделчо Юнаков, синът му Георги, майката на Кети – Еленка, дъщерята на Кети Нанси и приятелят на Нанси Боби Иванов. Извършител бе Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби.

 
В хода на разследването стана ясно, че той е имал интимни взаимоотношения с намерената в последствие жена. После самият той бе открит прострелян над близкото с. Луково, докато полицията го бе обградила

Военен е убил родителите си, брат си и баба си, съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът се е случил в гр. Нови Искър.

Мъжът е 25-годишен. След като два дни не се явил на работа, днес военна полиция е отишла да го търси в дома му, съобщава Нова телевизия. Отивайки на адреса, те намират четири трупа. По непотвърдена информация те са открити с огнестрелни рани тази сутрин в дома им в Нови Искър.

 
Мъжът е задържан във видимо неадекватно състояние. В момента районът е отцепен от екипи на министерството на вътрешните работи и на Военна полиция. Очаква се малко по-късно МВР да даде и повече информация за причините за този трагичен инцидент. Припомняме, че в първите дни на януари 2018 г. Нови Искър беше разтърсен от масово убийство.

Шестима души бяха разстреляни – баща, син, доведена дъщеря, приятелят ѝ и баба ѝ бяха убити хладнокръвно с по няколко куршума. В кладенец на километри от къщата беше открита застреляна и майката. Заподозрян беше Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби. Той беше издирван в продължение на четири дни, след което беше намерен мъртъв с куршум в главата.

Не можем да твърдим кога точно е извършено това убийство. Нямаме готови експертизи, от които да видим как точно е настъпила смъртта на жертвите от Нови Искър. Това заяви преди минути градският прокурор на София Емилия Русинова във връзка с поредното зверство, разтърсило България.

„Липсват следи от огнестрелно оръжие. Единствено имаме данни за употреба на хладно оръжие и брадва“, поясни още тя за това как е настъпила смъртта на четиримата души от семейството.

 
Тя поясни, че 25-годишният Георги, който погуби семейството си, се е опитал се е да почисти кръвта.

„Все още не можем да кажем дали е невменяем – трябва да изчакаме експертизата“, поясни старши комисар Георги Хаджиев.

Същият от 2015 всяка година е воден на преглед в специализиран кабинет при психиатър.

Двамата бяха категорични няма данни за колективно семейно психично заболяване.

Според тях зверството е било провокирано от проблеми – „финансови и каквито и да било“. Не е имало и сигнали за семейни проблеми.

 
Младежът е имал психични проблеми. От фейсбук профила на майка му обаче изплуват още зловещи подробности за състоянието на сина й Георги и случващото се в семейството й. През 2017 година Ирена Ранова е споделила снимка на семейството си във Фейсбук с думите: „Мисълта ми е в моите деца, защото всеки ден страдам за тях. Животът ми е низ от страдание вече 26 г. Минавам по пътя на ада ден след ден, но няма сила, която да ме спре. Ще се боря докато мога".

Според неин пост във фейсбук синът й Георги е имал нужда от шест хиляди лева за да се лекува от туберколоза. Заболяването е било в последен стадий. Освен от туберколоза четворният убиец е страдал още от психично заболяване и травматична епилепсия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?