Четете в "Марица": Тотев "отряза" дясната си ръка Кацарски

Тотев „отряза” дясната си ръка – Кацарски.

Заместник-кметът по общинска собственост, устройство на територията, строителство и инвестиции инж. Димитър Кацарски беше освободен вчера от ръководния пост след близо 8 години служба в Община Пловдив. Градоначалникът е предложил на Кацарски да си тръгне  незабавно и  без предизвестие. Неговите функции са възложени на главния инженер Йордан Калев.  

Странният  мотив, че Кацарски е отстранен заради "новите предизвикателства в работата на Общината", отприщи няколко версии. Едната е, че  в навечерието на местните избори Тотев се опитва да поизчисти имиджа на управленския екип по примера на премиера Бойко Борисов с надеждата, че ще бъде предложен от лидера на ГЕРБ за трети мандат.  Втората гласи, че по този начин ще отпуши напрежението сред бизнеса, който отдавна настоява за отстраняване на Кацарски заради забавени преписки и проекти в ръководените от него отдели, както и заради грешната политика в сферата на градоустройството. 

Повечето хора обаче са наясно, че през всичките осем години инж. Димитър Кацарски беше дясната ръка на Тотев и че уволнението му, за което професионалните гилдии в Пловдив настояваха още в първия кметски мандат, е закъсняло.

 

Наемат персонал по Вайбър

Зор за персонал – хотелиери наемат работна ръка през вайбър. Кандидатите трябва да изпратят през приложението няколко думи за себе си /няма изискване за СV/ и своя снимка. Назначаването е също толкова експресно. Обявата е пусната вчера, а персоналът трябва да е на работа най-късно до петък. Става въпрос за нов, суперлуксозен комплекс от затворен тип между Поморие и Ахелой. Обявените заплати са от 800 до 1000 лева според позицията. Нощувките, транспортът до комплекса и храната са за сметка на работодателя.

След рокфеста – хотелите пак на 75% празни, боклуци се валят по терените край Гребната

Разцепи се асфалтът на ул. „Полк. Дрангов“

Хванаха менте зехтин, скриха марката

Китай иска полети Пекин-София

Пловдивски хор обра овациите в Италия

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
лудостта е пълна

лудостта е пълна

02.07.2019 | 08:02

Идиота ачик докара Славчо пак на власт.Само така с неговата простотия ГЕРБ може да загуби Пловдив и това става.Не е за вярване , ама един човек ще бие цялата Герб.

Отговори
2 0
самурай

самурай

02.07.2019 | 06:50

Да отреже ритуално тъпата си глава.

Отговори
2 1
Цвети

Цвети

02.07.2019 | 00:54

Началото на края.

Отговори
2 1
д-р Гайдарова

д-р Гайдарова

01.07.2019 | 23:43

Каквото и да означава това....И все пак самият фалшив и невероятно алчен Тотев отряза опашката на гущера.Иначе казано отряза собствената си дясна ръка. Защо ли? Иде време разделно и той трябва да се спаси и може би иска да покаже на премиера колко е невинен, честен и спавдлив и че действа като него. Отстранява всичко гнило....

Отговори
2 1
Съдружник на Димитър Кацарски

Съдружник на Димитър Кацарски

01.07.2019 | 21:15

Съдружник на Димитър Кацарски, Венелин Андреев Качаков е ощетил държавната хазна с повече от 3 000 000 лв. И кметът сигурно нищо не знае.

Отговори
6 0
@

@

01.07.2019 | 20:45

Иван Тотев - ефективна присъда плюс конфискация на ЦЯЛОТО семейно имущество на т.н. "фамилия"

Отговори
8 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?