Четете в "Марица" - Съветник пусна отпуск и подкара камион 

В утрешния брой на вестник „Марица“ четете:

 

Истината лъсна след срещата на протестиращите с кмета: Байрям Солак има право да строи в парка

Собственикът на терена до хотел "Санкт Петербург" Байрям Солак има право да застрои голяма част от него. Това стана ясно след срещата на хората от квартала, защитаващи парка, и кмета Иван Тотев. 

 


Гей скандал разтърси фондация "Пловдив 2019"

Нов скандал се завихри около общинската фондация "Пловдив 2019", която одобрява проектите за Европейска столица на културата. Този път страстите се нажежиха заради гей парад, подготвен под наслов "Балканска гордост". Той се организира от фондация "Глас" и е финансиран със 7000 лева от "Пловдив 2019".  

 

Сменят чисто нови бордюри в Аджисана

Чисто нови бордюри в Пловдив се подменят с "още по-нови". За куриозната строителна практика на ул. „Стойчо Мушанов“ сигнализираха бдителни читатели на „Марица“. 

 


Шампионска лига за деца в Пловдив с Барса и Интер

Пловдив ще е домакин на супер авторитетен футболен турнир за деца, стана ясно след среща на областния управител Здравко Димитров и представител на Руския футболен съюз, чието име обаче не бе споменато. Срещата имаше за цел да обсъдят подробности около организирането на надпреварата за LUKOIL CUP -Шампионска лига за деца. В турнира участват отбори, съставени от футболисти, родени през 2008 година. 


 Пловдивски полицай сред най-достойните българи

Бившият пътен полицай от Пловдив Стойчо Яковски се нареди сред най-достойните българи. Той заслужи отличието, след като миналата година при честването на празника на МВР успя с адекватните си действия да спаси живота на 4-годишно момченце, което два пъти си глътна езика.   

 

Подгониха търговците до сградата на КАТ 

Пет акта за незаконна амбулантна търговия на открито бяха съставени на продавачите, които въртят алъш-вериш до пловдивския КАТ.  

Проверката е извършена в неделя от екипи на  отдел “Екология и чистота” на  “Северен”, Общинския инспекторат и Трето районно управление на МВР, съобщи кметът на района инж. Ральо Ралев.

 


Съветник пусна отпуск и подкара камион 

Шефът на местния парламент в Съединение Илия Дребчев си пусна отпуск и подкара камион към чужбина заради борчове в частния бизнес. От фирма „Мотобул”  алармираха, че бившият управител на „И и Д Трейд” ЕООД с предмет на дейност товарни превози им дължи близо 30 хил. лв.  

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?