Четете в "Марица": Синята зона се самоизяжда

Синята зона се самоизяжда

Икономическата полза за Община Пловдив от синята и зелената зона остава спорен. През март кметът Иван Тотев се похвали, че ОП "Паркиране и репатриране" има 5 млн. лева приходи през 2018-а, а само за първите два месеца на тази година са събрани 1 млн. 


Пет места за спиране на аванта в центъра

Обхватът на синята зона за платено паркиране в центъра на Пловдив все повече се разширява, жалват се шофьорите. Въпреки това все още на пъпа на града се намират места за спиране на аванта, които умишлено или не, са пропуснати от общинарите в схемата „2 лева на час“. 


УЕФА наказа Локо за расизъм

Жестоко наказание отнесе Локомотив Пловдив от УЕФА след мача със Страсбург от третия предварителен кръг на Лига Европа. За следващия домакински двубой на черно-белите в евротурнирите ще бъде затворена най-голямата трибуна на стадиона в Лаута - "Спортклуб".  

 

Режат двора на Хуманитарната заради многоетажния паркинг

Жители на квартала до Хуманитарната гимназия "Св. св. Кирил и Методий“, готвят протест срещу изграждането на многоетажен паркинг на улица „4 януари“ до сградата на бившия ТЕЛК. Активистите вече събират подписка срещу съоръжението. По проект паркингът на 5 етажа е за 191 коли и ще струва над 3 млн. лева. 


Глад за джипита в Пловдивско

В Пловдивска област вече има недостиг на лични лекари. Това съобщи  д-р Александър Калайджиев, председател на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Пловдив.

Вбесен шофьор с БМВ натроши кола с палка

БСП и АБВ издигнаха Павел Михайлов за кмет на "Родопи"

Отрязаха 859 млади фермери

Събират стихове за конкурса „Добромир Тонев“ 

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева пеят български шлагери 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Майна

Майна

12.08.2019 | 20:39

Половината град е синя Зона.Едно от стотиците малоумия на маминия

Отговори
10 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?