Четете в "Марица": С парите за стадион „Пловдив” кърпим дупки

Частен паркинг в „Кършияка” с входна такса и работно време - Байрам Солак е готов да запази зелената площ до хотел "Санкт Петербург", но като частен парк. Той е в преговори с голям чуждестранен инвеститор, който има опит в изграждането и стопанисването на подобни обекти. В бъдещия парк ще има зелена зона и различни атракции. Той обаче ще се охранява и ще може да се посещава срещу входна такса в съответното работно време. 

Шефовете на „Свободна зона” си поделят 9943 лв. премии - Премии в размер на 9943 лева ще си разделят шефовете на фирма "Свободна зона - Пловдив" АД, в която общината държи 85,5 на сто от капитала. В Съвета на директорите участват Атанас Атанасов, който е негов председател, изпълнителният директор Едвард Лабуза и Валерий Петров.

С парите за стадион „Пловдив” кърпим дупки - Средствата за проектиране на стадион „Пловдив", планирани за тази година в градския бюджет, се разпределят между петте района за ремонти и благоустрояване. Това са 300 000 лева. Парите се преразпределят с аргумент, че за стадион „Пловдив" се очаква държавно финансиране. Докато то не дойде, Голямата къща отива отново във фризера, макар че съоръжението продължава да се руши и има нужда от спешен ремонт. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Марко Тотев

Марко Тотев

12.05.2019 | 20:26

Пак изпълнява гнусни поръчки

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?