Четете в "Марица": Позорят публично длъжници

В новия брой на вестник „Марица“ четете:

 

Позорят публично длъжници

Фирми за бързи кредити позорят публично длъжниците си. При всяко закъснение на вноската техни служители разлепят сигнално червени стикери, където с големи букви е изписано „Длъжник“, а отдолу ръкописно са изписани имената на борчлията.

Вода от Родопите потича от чешмите в Пловдив със 150 млн.

Около 150 млн. лева ще струва реализирането на чакания с десетилетия проект за водоснабдяване на Пловдив и още 6 общини с чиста планинска вода от язовир "Въча". Проектът  може да се реализира и с публично-частно партньорство.

Жаби крякат в центъра на "Тракия"

Строителен изкоп в центъра на ЖР "Тракия" се превърна в блато, от което в жегата се разнася ужасна воня. Развъдник на жаби, мухи и комари се намира на 30 метра от районното кметство. Мръсно е и мирише нетърпимо, но това е по-малкият проблем. 

Малтепе ще нареди Пловдив до Рим и Атина

„Малтепе ще се превърне до няколко години в обект със световно историческо значение ​- никъде няма напълно запазена кула от римско време като тази. Това каза при откриването на новия археологически сезон доц. д-р Костадин Кисьов.

Напъден от Локо отива в Бенфика

Сензационен трансфер е напът да осъществи бивш футболист на Локомотив Пловдив, за когото на Лаута едва ли някой си спомня. Черно-белите могат горчиво да съжаляват, че рано-рано изпуснаха халфа Осама Рашид.  

А се оказа, че той е бил скрит диамант. Защото към него има интерес от португалския шампион Бенфика, който е готов с мултимилионна оферта към настоящия му клуб Санта Клара. Според местните медии грандът от Лисабон е готов да извади 5 милиона евро до затварянето на трансферния прозорец. 

Мария от Френската по стъпките на Уилям и Кейт

Най-красивата абитуриентка на България за 2013 година - Мария Грозданова от Френската гимназия в Пловдив, е приета в университета, където принц Уилям среща бъдещата си съпруга Кейт Мидълтън- Сейнт Андрюс, в трудната специалност тероризъм и политическо насилие.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?