Четете в "Марица": Политическият театър – мускули и щипка смях

Политическият театър – мускули и щипка смях (Тема на броя)

Шоумените по света отдавна щурмуват политическата сцена и често успяват. В момента няколко големи нации се управляват от хора, чийто най-голям талант е умението да веселят публиката. Най-добрият политик сред актьорите безспорно е президентът на САЩ Доналд Тръмп. Бизнесменът, който е виртуоз на възкръсването след фалитите, нашумя най-много с предаването си „Стажантът“. У нас не от вчера се правят опити тази мода да се пренесе. Поредният експеримент е в ход -  превръщането на „Шоуто на Слави“ в политическа структура. Гологлавият водещ обаче се забави със старта на проекта си и отвори място за много други щури кандидати в кампанията за предстоящите местни избори.

Рокади в листата на ГЕРБ в 12 без пет

Общинската избирателна комисия  регистрира  кандидата за кмет на Пловдив  Здравко Димитров , а също така кандидатите за кметове на шестте района и листата за местния парламент. В последния момент проф. Димитър Шишков /35-и/, Николай Чунчуков /41-ви/ и Спас Шуманов /49-и/ отказаха да се включат в листата. На техните места влизат Веселина Стоянова, Илиян Камбуров и Васил Божилов. 

На гости: Славчо Атанасов пази у дома 4000 книги

Над 4000 тома пази като очите си  Славчо Атанасов, прочут с пословичната си любов към четенето. В двустайния апартамент на Пещерско шосе книгите, предимно на историческа тематика, българска и световна класика, са навсякъде - на рафтовете в хола, на малката масичка, където двамата със съпругата Елена си пият кафе, и дори под спалнята.

Интервю с проф. Андрей Пантев: Днес никой не е независим, дори американците

Пуснаха първата в България детска ясла по Монтесори

В Пловдив вече работи първата в България общинска ясла, в която деца се обучават по системата Монтесори. Иновативното обучение беше открито в детска ясла „100 усмивки“ в район „Западен“. 

Безкраен празник за шофьорите в супер центъра  

Паркираме два дни без пари в синята зона. Само на ул. "Никола Петков" колите спират безплатно по всяко време, тъй като няма контрол.

Брат и сестра променят играта в бизнесиновациите

Катерина и Иван Лютакови са живото доказателство, че най-силните и способни екипи се създават по рождение. Поели по коренно различни професионални пътища, братът и сестрата от септември намират свързваща точка на Bulgarian Digital Week в Пловдив.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?