Четете в "Марица": Полицията разби бардак в Оазис 5

1. Общината на колене пред монополистите. Ул. "Любен Каравелов" се превърна в строително сметище след прекарване на кабели

2. Откриха две нови детски площадки в квартала до Колодрума."Кметът  на район "Централен" Георги Стаменов си върши прекрасно работата и е най-подходящият кандидат за поста", похвали го градоначалникът  Иван Тотев.

3. Опашки за комедията със Стефан Данаилов и Аня Пенчева.Четири от постановките в афиша привличат най-силно вниманието на публиката.

4. Полицията разби бардак в Оазис 5. Година и половина ще лежи в затвора пловдивчанин, който взел под наем жилища от собствениците и ги предоставил за разврат на жрици на любовта.

5. Локо разкара непотребен бразилец.След привличането на двама чужденци Локомотив започна да освобождава футболисти от големия чуждестранен легион на Лаута.

6. Треньори на Ботев отказаха тест на полиграф.Ръководството на жълто-черните успя да реагира на неподчинението на хората от академията и тушира на първо време конфликта.

7. Крисия открива  изложбата “Папагали от три континента”. Уникални птици от 30 екзотични вида очакват малките си приятели в мол "Марково тепе"

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?