Четете в "Марица" - Пет фирми печелят всички поръчки в общината

Акценти в утрешния брой на в. Марица

Община „Марица“ почва Голямоконарско


Докато пловдивската власт все още търси финансиране за отчуждителните процедури, реконструкцията и разширяването на Голямоконарско шосе Община "Марица" вече ги направи. 
Министерският съвет одобри трансфер в размер на 3 720 000 лв. по бюджета на съседите за обект „Реконструкция на пътно кръстовище - Пътна връзка „Пловдив - АМ „Тракия“ (възел „Запад“)“ с път за село Радиново и Индустриална зона „Марица“.  


Строителното ветрило на Иван Тотев


Десетки милиони, планирани в бюджета на Община  Пловдив за  изграждане на обекти и улични  ремонти, се усвояват ежегодно от пет големи  фирми. Това са „ГБС - Пловдив”,  „Драгиев и ко”, „Пътинженеринг”, „Пътища”,  „Запрянови - 03”. Към тях обаче трябва да прибавим и "Щрабаг", която бе натрапена на общината като изпълнител на ремонтите с парите от 30-милионния заем от ЕБВР.   


Пловдивчанин стана Полицай на 2018-а


Младши автоконтрольор Стойчо Яковски от ОДМВР-Пловдив получи наградата "Полицай на годината 2018". Той беше награден от вътрешния министър Младен Маринов. Тържествената церемония се проведе в столицата за 25-а поредна година. 


Хасковлийче герой на “Спортен Икар”


Хасково очаква с нетърпение заслужен приз за своя представител от традиционните награди "Спортен Икар" за 2018 година. За него е определен 10-годишният ни герой Михаел Русенов Ангелов от хасковското ОУ “Св. Иван Рилски”. Футболният талант ще спори за наградата в категория “Висок спортен дух” за 2018 г. 


Да преименуваме площад "Централен" на "22 септември" - интервю с журналиста Георги Найденов

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?