Четете в "Марица": Кукла с рокля се оказа момче

1.             Чиновниците изяждат половината приходи на общината. Тя заедно със своите 14 предприятия, болници и ДКЦ-та е най-големият работодател в областта. Близо 3160 души получават своите възнаграждения от местния бюджет. През 2018 година заплатите на чиновниците заедно с тези на учителите (които идват от държавния трансфер) са близо 125 милиона лева.

 

2.             Кукла с рокля, която обаче е с физиологията на момче, шокира пловдивско семейство. То получило играчката от близка, която изобщо не подозирала каква изненада крие  подаръкът за момиченцето на малко над 2 години. 

 

3.             Пловдив може да си позволи 100-милионен заем. Това заяви кметът Иван Тотев по време на общественото обсъждане за поемането на общински дълг от 13,2 млн. лв., с който да се изградят 3 паркинга за 614 места и да се ремонтира подлезът до "Баня Старинна".

 

4.             15 хиляди души се очаква да дойдат в Бачково за празника Голяма Богородица. Катедралният храм „Успение на Пресвета Богородица“ в Пловдив бе излъскан за празника и чака вярващите.

5.             Петима мъже, на възраст от 19 до 45 г., са задържани в РУ - Мадан след скандал и хулиганска проява, съобщиха от полицията. Всички те са от града. По първоначални данни около 5 часа в закусвалня спорили чия кола е по-хубава. Заради крясъците на място пристигнал екип на полицията, който съставил на всеки от групата акт за нарушаване на обществения ред.

 

6. Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) констатира 4 нови случаи на африканска чума при диви свине, като един от тях е на територията на община Девин.

 

7. Пътната маркировка пред повечето пловдивски училища е изтрита, установи проверка на „Марица“. Това се случва само месец преди началото на учебната година.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?