Четете в "Марица" - Хаос с приема на документи след 7. клас

Доколко достъпна е средата за инвалиди и майки с колички в Стария град и в различните туристически обекти? Темата в новия брой на „Марица”, който ще излезе утре (21 юни) разглежда този тежък казус.

Настана истински хаос с кодове и паралелки при документите за 7-ми клас. Родители на седмокласници не смеят да подадат документи онлайн, защото при грешка електронната система не позволява изтегляне на заявлението и подаване на ново или корекция.

Недоволен клиент стреля с пистолет по известна пловдивска дюнерджийница. До инцидента се стигнало след караница между клиенти и продавачи. Същият търговски обект в квартал „Смирненски” горя през месец май.

Жегите пълнят кардиологията на „Медлайн”. Зачестили са случаите на аритмия и понижено кръвно налягане. Всеки ден се приемат по 10-12 души с подобни проблеми.

Режат лентата на Колежа до 13 март 2020 г. ПФК „Ботев” АД получи последен шанс за завършването на стадиона си, чийто строеж бе спрян преди три години. ”Като собственици на спортния комплекс ще държим да се спази тази крайна дата”, подчерта кметът Иван Тотев.

Изтеглят над 1 милион яйца от пазара. Те са доставени от фермата за какашки в добричкото село Дончево. Партидите заразени яйца, чийто код върху черупките са 2BG08001 и 3BG08001, са маркирани с номер 0819001. Част от стоката е пристигнала в Пловдив.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?