Четете в „Марица“: Футболът ни излиза солено

Затварят ключов булевард в "Южен"

Бул. "Александър Стамболийски" се затваря за движение за пореден път това лято. Ключовото трасе ще е забранено за коли  от 9 до 16,30 часа в участъка между ул.”Околчица” и ”Болград” заради ВиК авария.

Футболът ни излиза солено

Чувствително увеличение на спорта по телевизиите настъпва с новия футболен сезон. Общо 15 лева ще трябва да броят запалянковците за каналите, излъчващи, най-интересните мачове и Формула 1.

100 танцьори от Пазарджик в хоро за Гинес

Българи от цялата страна ще се хванат ръка за ръка, за да извият най-голямото планинско хоро в света на най-красивото място в България - Седемте езера в Рила.  Най-многобройно е представянето на пазарджишкия ансамбъл "Чудесия", който ще участва в зрелищната проява със 100 танцьори.

Най-добрият ни гимнастик стана цирков артист

В спортната гимнастика на Пловдив и областта, дала на света Велик Капсъзов, Стоян Делчев, Красимир Дунев, Калофер Христозов, Йордан Йовчев и още много елитни състезатели, в момента на заплата тренират двама. Последният ни гимнастик, който стигна до международни успехи, бе Александър Батинков. Преди време обаче той се отказа от спорта и работи в цирка на Барселона.

Екоинспекторите написаха актове за 88 хил. лв.

Близо 88 000 лева са събраните суми от санкции и глоби от РИОСВ - Пловдив през юли. От тях 70 331 лв. са преведени на общините, където се намират обекти -замърсители на околната среда.

Във всеки плод по една оса

Смокинята е известна с уникалния си вкус, но малцина подозират, че това се дължи на разложена оса във всяка една смокиня. Затова и много от вегетарианците отказват да консумират този божествен плод. 

351 деца зад щанда и с таблата

Инспекцията по труда в Пловдив даде разрешение за наемане на 351 младежи под 18 години и те вече са назначени като продавачи, бармани и сервитьори.

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?