Четете в "Марица": Борисов - обреченият да побеждава

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, 20 май, можете да прочетете интересни теми и задълбочени разработки, важни за Пловдив. Ето част от тях:

Борисов - обреченият да побеждава

С победата на евровота премиерът доказа, че е без алтернатива в ГЕРБ и управлението на България

ГЕРБ с убедителна победа. БСП в нокдаун

ГЕРБ спечели убедително битката с БСП на европейските избори и доказа, че е без алтернатива у нас като управляваща партия. Гласуването протече при изключително ниска избирателна активност, която се доближи до печалния рекорд от дебюта ни в евровота през 2007 година, когато до урните отидоха едва 1,955 млн. души.

Пловдивчани загърбиха евровота

Изключително слаб интерес към евровота показа вчера Пловдив, под средния за страната. От  300 324 избиратели  за Европейския парламент са гласували едва 84 963 души, което прави 28,29 процента. Останалите 215 361 пловдивчани предпочетоха да се отдадат на пълен релакс, вместо да пускат бюлетини.

7 сигнала, нито едно нарушение в Пловдив

Без нарушения на Изборния кодекс мина вотът в Пловдив, твърдят от 16-а РИК. До 18 часа бяха получени 7 сигнала. Всички са проверени, но нарушения не са констатирани.

Димитър Чолаков намери плик с пари

Найлонов плик с пари е намерил вчера пред входа в училището "Паисий Хилендарски"   шефът на транспортната фирма "Автотранс - 2000" Димитър Чолаков, преди да влезе да гласува. Случката е станала преди обяд. "Пликът лежеше на земята и вероятно някой възрастен човек си го е изгубил, защото сумата не е голяма", предположи превозвачът.

Изборна апатия и престрелки с жалби в Пазарджишко

С невиждана апатия от гласоподавателите, но за сметка на това с доволно много междупартийни интриги протече изборният ден в Пазарджишко. Кафенетата в центъра на Пазарджик бяха препълнени, а на въпроса дали са гласували мнозина признаваха: „Даже не знаех, че има избори. За какво се гласува днес?“

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
МАГАРИАДИЯ

МАГАРИАДИЯ

08.06.2019 | 11:01

ТО НЕГОВОТО СИ ЧАКА ДАНО НЕ СИ Е ПОВЯРВАЛ СЪВСЕМ.....ОСВЕН АКО НЕ ИДЕ В РОДОПИТЕ И ДА ПОПЪЛНИ ЛИСТА С МАГАРЕТА ТАМ ИМА И КАТЪРИ....... ЧЕСТИТО ТИ БОЙКО МАГАРЕШКА ПОБЕДА......ЯВНО СИ СИ НАМЕРИЛ СРЕДАТА.....

Отговори
0 0
Дядо Мраз

Дядо Мраз

26.05.2019 | 23:37

Да, обречени да побеждават с измама. Но в действителност обречените сме ние и България, с която трябва да се сбогуване.

Отговори
1 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?