Четете в "Марица" - Бандитите ни са фенове на кражбите

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, ви очакват интересни новини. Ето част от заглавията:

1.1.   „Пловдивските бандити - фенове на кражбите”. Всяко трето престъпление, извършено в Пловдив и областта, е кражба. Това стана ясно от вчерашния отчет за дейността на местната полиция. Такива данни да се изнасят регулярно пред обществеността, гласи разпореждане на новия шеф на МВР Младен Маринов. 

2.2   „Филм на пловдивчанин кандидат за Оскар”. Пловдивчанин е напът да участва във финалната надпревара за най-престижните филмови награди в света. Българският филм "Вездесъщият" на режисьора Илиян Джевелеков бе избран да представлява България за чуждоезичен филм за 2018 г. 

3.   3.   „Обещано: Стадион "Ботев" готов до март 2020”. Строителството на стадион "Христо Ботев" ще  бъде възобновено съвсем скоро, а крайният срок за завършването на съоръжението е март 2020 година. Това обяви на среща с медиите  мажоритарният собственик на ПФК Ботев 1912 Георги Самуилов.

4. 4.   „Уникална улица - 2,30 м от бордюр до бордюр”. В истински капан се озоваха хората, които живеят в новия микрорайон на Коматево, който се намира от западната страна на квартала.

5. 5..    „Заспала нация сме, щом пак си търсим будители” – интервю с проф.  Андрей Пантев, дългогодишен преподавател в СУ „Климент Охридски”

6.6.   „Ако имате неврологично заболяване, изследвайте се за рак”. Около 3% от онкоболните пациенти развиват и неврологично заболяване. Това обяви председателят на Българското дружество по неврология акад. проф. Иван Миланов.

7.  7.  „Концертите за Пловдив 2019 ще се провеждат сред самосвалите”. Това твърди общинският съветник от Патриотичен  фронт Слави Георгиев по повод на забавения ремонт на пл. „Централен”.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?