Подай сигнал

Четете в "Марица": 17 600 лева за едно паркомясто

Пловдив

от Екип Марица 1058 прегледа 0

Четете в "Марица": 17 600 лева за едно паркомясто

Рекорд: 17 600 лева за едно паркомясто
Паркоместата в Пловдив стават златни. Всяко едно, построено от Общината с новия заем за 13 млн., ще излезе на данъкоплатците над 17 600 лева. Това показват заложените средства в предложението на администрацията. Според проекта, за който ще има обществено обсъждане в сряда, с новия общински дълг от 13,2 млн. ще бъде ремонтиран подлезът до Баня "Старинна" (3,2 млн.), а всички останали пари са за изграждането на три паркинга. Два от тях - на ул. "4 януари" (131 места) и в ЖР "Тракия" близо до Скобелева майка (239 места), ще са многоетажни. Третият е стандартен и ще се намира до кръговото на бул. "Шести септември" и бул. "Източен" (130 места).

Летен курс подготвя за Оксфорд и Кеймбридж

Отличници от 10. до 12. клас могат да минат двудневен трениг, който да повиши шансовете им за прием в престижните Оксфорд и Кеймбридж. Летният подготвителен „Оксбридж“ курс ще се проведе за първи път в Пловдив на 13 и 14 август в офиса на „Интеграл“ – координатора на международното изложение „Световно образование“.

Целта е да се повиши успеваемостта на пловдивските ученици в двете топ образователни институции поради ранните срокове за кандидатстване в тях и растящия брой кандидати от Пловдивско през последните 3 г.

Шефовете трябва да разберат, че служителите не са даденост

Шефовете трябва да разберат, че служителите не са даденост. Това обяснява в интервю за "Марица" 26-годишният Дилян Манолов, който е с нарушено зрение. Той е дипломиран магистър по бизнес психология, в момента докторант. Израснал е в Германия, но се върнал да учи висше в родината. Допълнителна квалификация и стаж е карал в Белгия. Има фондация, чрез която подпомага професионалната реализация на хора с увреждания.

Хубавата Елена от Пловдив омагьоса острието на Берое

Футболистът на Берое Педро Еуженио има сериозна причина да не иска да напуска България и това е неговата приятелка Елена. Знойната красавица е от Пловдив. Двамата са заедно от няколко месеца, а хубавицата изглежда е завъртяла сериозно ума на футболиста.
Коментари


Какво очаквате от тези криминални престъпници.Мамин ваню и бандата му в действие.